Baros tilbake innen nyttår?

Spissen Milan Baros ligger an til å være tilbake etter skade tidligere enn antatt. Gerrard og Owen trent i dag. Uslåelig rekord av Canal+? Ungutter spiller for Irland U-20.

Tsjekkiske Milan Baros har ikke sparket en ball siden ankelbruddet mot Blackburn i september. Spissen var opprinnelig ventet tilbake i løpet av januar. Nå sier hovedpersonen selv at han regner med å kunne begynne å trene for fullt om tre uker, og kanskje spille kampen igjen innen utgangen av året.

Det var også gode nyheter for flere andre spillere på vei tilbake fra skade. På dagens dobbelttrening på Melwood var også Stevie G og Michael Owen å se. Henchoz og Hamann spilte 90 minutter for reservelaget mandag. Av de fire er nok Owen den som er lengst unna startoppstillingen mot Middlesbrough lørdag.

 

Billetter til Steaua og Southampton

Liverpool legger ut billetter til de to overnevnte kampene til online salg i morgen klokken 11:00 norsk tid. Billettene til UEFA-Cupen går også til denne runden for kun £15, og man regner igjen med å selge ut – til tross for at det er en tidlig runde. Til kampen mot Soton legges det kun ut 500 billetter, så her må man være på hugget!

 

Uslåelig rekord av Canal+?
Liverpool er ikke det laget som opptrer færrest antall ganger på TV hos Canal+ eller andre kanaler. På den bakgrunn skal man kanskje ikke klage? Likevel, hvis man tar en gjennomgang av oppgjørene som har blitt vist denne sesongen, og hva som Canal+ har satt opp frem til jul, ligger det an til en uslåelig rekord når det gjelder erkerival Manchester United. Alle lagets ligakamper fra og med 16. august og frem til 28. desember har eller vil bli vist enten på vanlig Canal+ eller på Zap. En rask opptelling vise at ikke mindre enn 19 ligakamper står på sendeprogrammet for dem som måtte like laget fra Old Trafford.

Foley og Potter på Irland U-20
Darren Potter og Michael Foley er tatt ut til å spille kveldens vennskapskamp til Irlands U-20 mot Paraguay på Richmond Park. Dette som et ledd i forberedelse til VM senere i måneden.