Berger comeback da Mellor scoret

Patrik Berger spilte sin første kamp på fire måneder da han gjennomførte 75 minutter på reservelaget. Mellor scoret som vanlig målene.

Den tidligere tsjekkiske landslagsspilleren spilte i går sin første kamp siden oktober 2002. Som kjent reiste Paddy til en anerkjent kirurg i USA senhøstes for å få gjennomført et nytt inngrep i kneet sitt. Kirurgen har også tidligere operert på den skadeforfulgte midtbanespilleren. Kontrakten på Anfield løper ut juni måned, og det er ventet at Berger finner seg en ny klubb i løpet av sommeren. Reservelagstrener, Hughie McAuley, var fornøyd med de 75 minuttene Patrik gjennomførte. – Han er fornøyd med å ha gjennomført så mange minutter etter det lange avbrekket. Patrik gjorde et godt løp og hele forarbeidet til Mellors siste mål. Paddy er en uten tvil en god fotballspiller!

Mannen som stjal overskriftene på Christie Park i Morecambe var Neil Mellor. Unggutten scoret sitt 17. mål på like mange kamp på reservene. Totalt sett har han nettet 18 mål på 22 kamper for klubben denne sesongen – alle kamper inkludert. Sammen med Milan Baros utgjorde han den store forskjellen mot et ungt Blackburn. Baros hadde en meget god førsteomgang, og beviste at han er i form.

McAuley skrøt av ungguttene David Raven og Zak Whitbread. De to ble hvilt da U-19 spilte toppkamp mot United i helgen. Amerikaneren Whitbread trener for tiden med førstelaget på Melwood. David spiller for England Youth.

 

Etter det vi erfarer er den skotske juniorspilleren, Robbie Foy, skadet. Han manglet derfor på lagoppstillingen i går – og i helgen på U-19.

 

UEFA kommer trolig til å legge ut flere nøytrale billetter for salg neste uke. Etter at billettsalget har vært stoppet en stund – etter kaos og svært stor pågang, blir det sagt at en ny kvote legges ut til uken. Følg med på www.uefa.com.