Berger forlater klubben

Patrik Berger fornyer ikke kontrakten med LFC når den utløper til sommeren.

Patrik Berger har trolig spilt sin siste kamp for Liverpool Football Club. Han har totalt 195 opptredener og 34 mål for klubben etter overgangen fra Borussia Dortmund på £3,25M i 1996. Han er dermed den blant dagens spillere som har vært lengst i klubben. Denne sesongen har han kun vært på banen i tre kamper, og det ser nå ut som tsjekkeren står kontrakten ut og forsvinner som Bosman-spiller til sommeren.

Han sier at han muligens allerede hadde reist nå i januar mens overgangsvinduet var åpent, men en kneskade forhindret ham i det. Nå har han konsentrert seg mer om å komme tilbake i form enn å finne seg en ny klubb.
"Dersom jeg ikke spiller kamper, er det liten vits å fortsette i klubben. Da er det bedre å fortsette karrieren et annet sted. Min kontrakt går ut om fem måneder, så jeg må foreta meg noe. Jeg burde være klar til å spille 90 minutter i slutten av mars, men da er det kun seks uker igjen av sesongen. Jeg tror ingenting vil forandre seg innen den tid. Jeg tror jeg forlater klubben etter sesongslutt. Jeg var i form i begynnelsen av sesongen, men fikk ikke spille. Jeg tror ikke jeg kommer til å spille mer for førstelaget. Det er ikke noe poeng i bli her. Jeg vil spille fotball. Jeg kan ikke si at karrieren min her i Liverpool har vært bra, men kan heller ikke si at den har vært dårlig. Jeg har hatt gode stunder. Jeg har hatt dårlige stunder. Det er ikke en eneste spiller igjen fra den tiden jeg kom. Jeg trodde at Robbie Fowler og Steve McManaman ville forbli i klubben i evig tid. Jeg har vært igjennom alt siden jeg kom til Liverpool. Alt en kan oppleve, har jeg opplevd." sier Patrik Berger.