Boumsong i slag for Frankrike

Ciisé ble hvilt da Boumsong leverte solid stopperspill mot Japan. Stephen Warnock lånes ut til Coventry? Yildiray Bastürk ønsker seg til Anfield.

Frankrike kjempet seg litt heldig til en 2-1 seier over Japan i gårsdagens kamp i Confederation Cup. Resultatet betyr at franskmennene er garantert minst semifinale. Djibril Cissé ble hvilt i gårsdagens kamp mens et annet transfermål for Houllier, Boumsong leverte meget gode takter på midtstopperplass. Den ferske landslagsspilleren imponerte med godt blikk og god teknikk. Boumsong har et år igjen av kontrakten sin med Auxerre, og etter det vi forstår har Liverpool levert inn bud på spilleren. Med bare 12 måneder igjen av kontrakten er de røde ikke interessert i å betale særlig mer enn £3M for den talentfulle stopperen.

 

Ikke bekreftede meldinger fra England sier at Coventry er i ferd med å sikre seg Stephen Warnock på lån. Forsvarsspilleren har kun 12 måneder igjen av kontrakten, men Houllier skal ikke være villig til å la spilleren gå enda. Av den grunn er det aktuelt med utlån. Villkårene skal være at Warnock kan tilbakekalles når som helst.

 

Bayer Leverkusens tekniske midtbanespiller Yildiray Bastürk er foreløpig den siste spilleren som hevder at han kan være på vei til Liverpool før pre-season starter. Den kortvokste spilleren, som kan bli vanskelig å plassere i en 4-4-2 formasjon, spilte i VM for Tyrkia i fjor sommer, og uttalter at han vil få vite om han blir Liverpoolspiller innen to uker.

 

Bare David Beckham er mer populær enn John Arne Riise i UEFAs eget managerspill. På hjemmesiden til det europeiske fotballforbundet kan du danne ditt eget drømmelag utifra spillere som er med i EM-kvalifiseringen. Hele 17 078 påmeldte har Riise med på sitt lag, mens drøyt seks tusen flere deltakere har valgt Beckham. Under Riise på listen over de mest populære spillerne kommer stjerner som Zinedine Zidane (14 434), Raul (14 419), og Michael Owen (14 245).