Boumsong til Rangers(?)

Jean-Alain Boumsong sier at han har valgt Glasgow Rangers siden bl.a. Liverpool har vist manglende interesse. Bruno Cheyrou & co reservelagskamp i kveld. Zak Whitbread til kvartfinalen.

Midtstopper til Skottland

Mange trodde at Liverpool var favoritt til å sikre seg Jean-Alain Boumsong fra Auxerre i januar, men den franske landslagstopperen sier til Sky Sports at han nå ønsker å fortsette karrieren i Glasgow Rangers:  - Jeg har snakket med Santini (fransk landslagsjef), og han sa at jeg ikke skulle bekymre meg over å gå til Rangers.  Det er en stor klubb, akkurat som Marseille, Inter, eller noen andre.  Han sa at det viktigste var at jeg spilte i Champions League, eller i det minste i UEFA-Cupen.  Jeg vet at jeg vil få det med Rangers.

- Jeg ble veldig imponert over både formann David Murray og manager Alex McLeish, og over måten jeg ble behandlet på i Skottland.  De viste at de ønsket å ha meg, og var beredt til å komme med et tilbud.  Jeg har snakket med andre klubber som Liverpool, Arsenal og Inter, men de bare lar meg vente.  Jeg er ikke forberedt på å vente på dem når Rangers viser hvor mye de ønsker å ha meg.

Den engelske avisen The Guardian skriver i dag at Liverpool var enig med Auxerre om en mindre overgangssum for Boumsong, hvis kontrakt går ut til sommeren, men at man ikke ble enig med spilleren om de personlige betingelsene.

 

Ungt reservelag mot Leeds

Med en skaderammet tropp er det duket for et ungdommelig mannskap når reservelaget i kveld spiller mot Leeds borte.  Laget vil også være svekket av klubbens kontingent i VM for U-20 landslag.  Zak Whitbread, Michael Foley-Sheridan og Darren Potter vil ikke være tilgjengelige, mens John Welsh muligens er aktuell for spill etter å ha kommet tilbake til Merseyside i helgen.

Bruno Cheyrou er ventet å spille, for å skaffe seg ytterligere kamptrening etter sitt skadeopphold, mens det er usikkert om Gérard Houllier ønsker å risikere spillere som Anthony Le Tallec og Salif Diao som var på benken i Newcastle.

 

USA videre i VM

ZakWhitbread(bildet) spilte hele kampen da USA i går kveld slo Elfenbenskysten 2-0 i VM for U20.  Den blonde forsvareren spiller venstreback på landslaget.  USA møter dermed Argentina i kvartfinalen til fredag.  I kveld spiller Irland mot Columbia.  Michael Foley-Sheridan starter trolig på midtbanen til irene, mens Darren Potter er suspendert.