Carra og Baros før rute

Både Milan Baros og Jamie Carragher ligger an til å kunne returnere til førstelagsfotball tidligere enn antatt. Hansen stemt frem til tidenes kaptein!

13. september var ingen god dag for Liverpool F.C. Bare de tre poengene varmet etter seieren mot Blackburn på Ewood Park. Klubben måtte nemlig returnere til Merseyside med både Milan Baros og Jamie Carragher i gips.

 

Et ankelbrudd for Milan og et brukket bein for Jamie ble bekreftet dagen derpå, og stallen var i løpet av noen få minutters spill på Ewood svekket betraktelig. Det har lenge vært antydet at våre to ulykkesfugler er på bedringens vei – og ligger an til å kunne gjøre comeback før rute. I dag uttaler Carra at han forventer å være tilbake i løpet av januar. Baros ligger noen uker foran ham i løypa.

 

- Jeg har kommet lengre i rehabiliteringen enn det vi antok på forhånd. Fysioterapeuten er veldig fornøyd med den fremgangen jeg har gjort, og regner med at jeg kan være tilbake i løpet av januar. Tidlig januar, hvis alt går bra! Planen er å begynne å trene for fullt i løpet av desember og få med meg et par reservelagskamper.

Liverpool spiller imidlertid ingen reservelagskamper mellom 9. desember og 13. januar. Carra skal derfor slite med å få tilstrekkelig kamptrening. Når det gjelder Baros sier han at tsjekkeren allerede ute på joggetur, og trolig vil være tilbake innen utgangen av året.

 

Hansen beste kaptein
En avstemning på Official Site har stemt Alan Hansen frem til tidenes Liverpoolkaptein.  Den høyreiste skotten fikk nesten 4.000 stemmer, og vant foran Graeme Souness (2.500 stemmer). Ikke overraskende var de to kapteiner fra Liverpools kanskje beste periode som kom høyest på op lista. Nærmest Souness finner vi kandidater som Sami Hyypiä (1804) og Emlyn Hughes (1636).