Carra tilbake på banen

Jamie Carragher spilte i intern treningskamp. Carra kåret til Årets Spiller. Houllier lover gode tider. Keeper tror ikke på kontrakt. Kamp mot Wolves i januar.

Fansen valgte Carra

Da det ikke ble noen kamp i Wolverhampton arrangerte Liverpool en intern treningskamp på Melwood.  Det mest oppsiktsvekkende var at Jamie Carragher spilte i 40 minutter.  Scouseren var naturlig nok fornøyd over å igjen å kunne delta i kampsituasjon:  - Det var bare en treningskamp, men det var uansett godt å komme ut og spille sammen med de andre.  Forhåpentligvis går det ikke lenge nå før jeg kan være med for alvor.

Den samme Carra er blitt valgt til Årets Spiller av Liverpools offisielle supporterklubb.  Jamie var ikke noe mindre fornøyd over det:  - Det er en ære å få et slikt trofé, spesielt siden jeg nå har vært ute så lenge.  Det at det er fansen som har stemt på meg betyr noe ekstra.

 

Fans støtter Houllier

Manager Gérard Houllier sier at han var mest redd for skader på den bløte matta til Wolverhampton, men at han uansett ikke er redd for at det er bedre tider ikke langt unna:  - Det beste du kan gjøre etter et tap er å spille, og vi ville ha vært klar for kampen på Molineux.  Det som imidlertid bekymret meg da jeg så underlaget var muligheten for flere skader.  Det faktum at vi unngikk det betyr mer for meg enn ei uke fri.

- Jeg er avslappet i forhold til vår situasjon fordi jeg vet at de gode tidene vil komme igjen.  Folkene som styrer denne klubben vet at vi for øyeblikket mangler noen av våre beste spillere.  De forstår situasjonen.  Tilbakemeldingene fra fansen har vært ganske positiv.  De fleste har fortalt meg at jeg bare skal stå på videre.  Vi vil komme oss igjennom dette.  Jeg vet det.  Dette er tiden for de som har karakterstyrke, og vi har noen av dem i denne klubben. 

 

Keeper blir i Belgia

Den unge belgiske keeperen Logan Bailly har prøvespilt for Liverpool denne uka.  18-åringen tror imidlertid ikke at det dukker opp noe tilbud fra Liverpool med det første:  - På morgenen hadde jeg vanlig keepertrening, mens jeg senere på dagen trente med den øvrige troppen.  De store stjernene var imidlertid ikke der, selv om jeg hilste på Michael Owen.  Jeg forholder meg rolig.  Jeg har ikke mottatt noe konkret tilbud, og jeg vil fullføre sesongen med Heusden-Zolder.

 

Wolves i andre halvdel av januar?

Wolverhampton Wanderers sier på sin offisielle hjemmeside at man forventer at den utsatte hjemmekampen mot Liverpool blir spilt i januar.  Det vil være umulig å flette kampen inn i terminlista før tidligst 13/14. januar, men denne og de neste midtukene er ledige med begge lagene utslått av Carling Cup.