Carragher foran skjema

Liverpools allsidige forsvarsspiller er glad for å ha bundet seg ytterligere til klubben. Ute med benbrudd ligger han foran skjema og håper på spill tidlig på nyåret.

Jamie Carragher er tydelig fornøyd med sin nye kontrakt og uttaler at han gjerne blir i klubben ut karrieren.

- Er det opp til meg, blir jeg i Liverpool resten av karrieren. Du vet aldri hva som kommer til å skje i fotball og noen ganger har du ikke noe annet valg enn å skifte beite for å komme deg videre. Men jeg håper det aldri skjer med meg.  Han understreker hvor mye det betydde da klubben tilbydde ny kontrakt midt i skademarerittet. – Det var stort av klubben. Det ville vært forståelig om de hadde ventet og sett hvordan jeg kom tilbake. Nå gjelder det å returnere fra skade og målet er å igjen entre matta på Anfield i Januar.

- Et slikt brudd tar vanligvis 12 uker å helbrede. Jeg har foten i en skinne, men klarer likevel å få gjort mye. Jeg har vært mye i vektrommet og svømmebassenget. Jeg ligger rundt to uker foran skjema og tror det er aktuelt med spill en gang tidlig på nyåret.

25-åringen uttaler også at han er bestemt på å hjelpe Liverpool til ligagull. – Etter 13 år uten tittelen er vi ganske lei av å vente. Det er ligaen alle vil ha og jeg håper vi tar gullet i løpet av min tid i klubben.