Cheyrou tilbake i trening

Bruno Cheyrou klar for reservelagskamp. Åtte røde nominert av UEFA. U19 og U17 tilbake i hverdagen. Mannix igjen ute med kneskade. Bjørnebye takket nei.

Både Michael Owen (ankel), Steven Gerrard (rygg) og Steve Finnan (kne) forventes å være tilbake fra skade når de røde gjester Middlesbrough i morgen. Dermed ser skadesituasjon i stallen heldigvis ut til å bedre seg. Nå meldes det også fra offisielt hold at Bruno Cheyrou er tilbake i full trening, og vil spille tirsdagens reservelagsoppgjør mot Manchester City borte. Midtbanespilleren hadde en mislykket fjorårssesong, men pre-season bar preg av at nå endelig så ut til å ha noe på gang i den røde trøya. Dessverre har franskmannens sesong blitt ødelagt av skader. Først pådro han seg en ryggskade mot Chelsea i åpningskampen og deretter brakk han en tå i reservelagskamp mot Blackburn 22.oktober.

 

Åtte røde nominert av UEFA

Åtte nåværende eller tidligere Liverpool-spillere er står på UEFAs liste på 250 spillere det kan avgi stemme på i kåringen for å finne Europas 50 beste spillere gjennom tidene i forbindelse med UEFAs 50 års jubileum i 2004. Spillerne er valgt ut fra 1954 og fram til i dag. Stemmeprosessen er delt inn i tiårsperioder, og tre røde – Keegan, Dalglish og Clemence – er inkludert i perioden 1974 til 1983.  Man kan stemme på Ian Rush og John Barnes i perioden 1984 til 1993, mens fra 1994 til 2003 finner vi Michael Owen, Sami Hyypiä og Jari Litmanen. Avstemningen foregår her.

 

Juniorlagene i aksjon – Mannix kneskadet

Etter skuffelsen over å ha blitt slått ut av FA Youth Cup i midtuka er det nå tilbake til spill i FA Premier Academy League for elevene til John Owens og Dave Shannon. Begge lagene har hjemmekamp. U19 har spilt uavgjort i 8 av 12 kamper og møter Manchester City, mens U17 spiller mot Crewe. 18-årige David Mannix spilte ikke mot Gillingham grunnet et hovent kne, det samme kneet som holdt ham på sidelinjen i 15 måneder, og trenger fortsatt hvile. Dermed nok et tilbakeslag for stortalentet som gjennomførte 90 minutter for første gang forrige helg etter skadefraværet.

 

Bjørnebye sa nei

Tidligere Liverpool og Blackburn-spiller Stig Inge Bjørnebye har takket nei til å ta over jobben som trener i Lyn. 34-åringen la fotballen på hylla i våres etter å ha slitt med en alvorlig øyeskade og en problemfylt leggskade.