Cissè med nye antydninger

Djibril Cissè sier han søker nye utfordringer, men antyder at en overgang først skjer til sommeren. Bolton uten midtstopperklippe i morgen.

Djibril Cissè (bildet) har kommet med ytterligere antydninger om at Liverpool kan bli den neste klubben som får nyte godt av hans scoringsegenskaper. 22-åringen innrømmer at han ønsker seg en ny utfordring, til tross for at han er forberedt på å se ut sesongen med Auxerre. - Jeg tenker mye på å prøve meg på noe nytt. Men for øyeblikket vil jeg bare avslutte sesongen med Auxerre på en best mulig måte, sier den ettertraktede spissen til L' Equipe. Cissè sier han på ingen måte er en type som lager vansker, og ønsker derfor å hjelpe moderklubben sin til best mulig plassering i den franske toppserien med europakvalifisering som hovedmål. - Sjefen (Guy Roux) ville ikke at jeg skulle forlate Auxerre i fjor sommer. Vi hadde samtaler og kom dermed fram til en avtale. Dersom jeg drar neste sommer må klubben dra fordel av overgangen. Akkurat nå er ingenting avgjort. Når noe konkret oppstår vil jeg fortelle om det, lover Djibril Cissè som har blitt satt i forbindelse med Liverpool og Gerard Houllier i lengre tid.

Den franske landslagsmannen ble som kjent utvist i U21-landslagets kvalifiseringskamp mot Portugal nylig, og står i fare for å miste hele EM som en følge av det røde kortet. Toppscoreren i Frankrike ble idømt en fem kampers karantene, og det betyr at han går glipp av sommerens turnering i Portugal. - Det forblir et dårlig minne. Jeg venter til den endelige avgjørelsen som faller 29. januar. Jeg vet jeg gjorde en feil, men fem kamper er alt for mye. Jeg aksepterer avgjørelsen men håper samtidig straffen kan reduseres, sier Cissè.

Siste før Bolton

Harry Kewell er trolig tilbake for Liverpool til morgendagens hjemmekamp mot Bolton. Australieren har vært ute av spill siden laget fra Reebok Stadium sist gjestet Anfield for tre uker siden. For Bolton går franske Bruno N'Gotty glipp av denne kampen på grunn av en lårskade. Vi kommer tilbake med ytterligere oppdateringer vedrørende oppgjøret som du kan følge live på liverpool.no.