Cissé nettet for Frankrike

Djibril Cissé på scoringslista i Confederation Cup. Mange storheter I UEFA-Cupen. Liverpool møter sammensatt lag i Hong Kong.

Cissé og Frankrike klar for semifinale

Djibril Cissé kunne enkelt sette inn 3-0 da Frankrike lekte seg til 5-0 mot New Zealand i Confederation Cup i går kveld.  Med David Trezequet ikke tilgjengelig synes det som om spissen til Auxerre nå er i ferd med å spille seg inn på startoppstillingen til franskmennene, sammen med Thierry Henry på topp.  Frankrike er klar for semifinalene som spilles torsdag, og får vite sin motstander etter at kampene USA-Kamerun og Brasil-Tyrkia er ferdig i kveld (kampstart kl 21.00).  Finalen spilles førstkommende søndag i Paris.  Djibril Cisse er et av Gérard Houlliers hovedmål under sommerens jakt på spillerforsterkninger.

 

Barca klar for UEFA-Cup

Barcelona reddet seg unna ydmykelsen med ikke å kvalifisere seg for spill i Europa for første gang i historien, da man slo Celta Vigo med 2-0 i sesongens siste ligakamp.  Ironisk nok sikret man seg 6.plassen ved at erkervial Real Madrid vant over Athletic Bilbao i siste kamp, og samtidig sikret seg ligagullet et poeng foran Real Sociedad med Bjørn Tore Kvarme og Sander Westerveld.  Barca er dermed med i neste års UEFA-Cup, sammen med bl.a. fem tidligere vinnere av turneringen.  Ved siden av Liverpool er nemlig også Feyenoord, Hamburger SV, Røde Stjerne og Steaua Bukarest klare.

 

Mot Hong Kong XI

Liverpools pre-season program er nå endelig bekreftet, men unntak av at man må finne en motstander til kampen på Anfield 9.august.  Nylig ble det klart at man reiser til Hong Kong for kamp 27.juli, og hvor man skal møte et sammensatt lag av de beste spillerne i området.  Oppvarmingskampene starter om drøyt tre uker, med kamp mot Køln onsdag 16.juli.