Cisse og Boumsong på TV

De med tilgang til britisk Eurosport kan se Djibril Cisse og Jean Alain Boumsong i aksjon i dag. U-19 møter Stoke. Amatørlag tipset av Houllier. Kortglad dommer.

U-19 møter Stoke i dag

Liverpool U-19 spiller mot Stoke i dag, og håper å finne tilbake til vinnertaktene igjen etter at de fikk sitt første tap for sesongen, 3-1 for Wolves, forrige helg. Kampstart på akademiet er kl.12.00.

”Vi har spilt mange frustrerende uavgjort-kamper i år, så nå håper vi på en seier. Vi har spilt bra fotball i perioder, men vi må bli mer stabile. Forhåpentligvis starter vi med det mot Stoke i dag”, sier trener John Owens.

Amatørlag fikk tips fra Houllier

 

Amatørlaget Weymouth, som spiller i Dr Martens League Premier Division, har en fransk forsvarsspiller på prøvespill etter tips fra Gerard Houllier. Weymouths manager, ikke ukjente Steve Claridge, tester 20 år gamle Damien Perinelle. Også Oldham og Everton (!) skal ha kikket på spilleren.

 

Mange lurer sikkert på hvordan det har seg at Houllier har tipset et amatørlag om denne spilleren. Forklaringen ligger nok i at Weymouths formann, Ian Ridley, for tiden jobber med å skrive biografien om Gerard Houllier. Når Weymouth så trengte å styrke laget ringte Ridley til Houllier og spurte om det var noen unge spillere han kunne anbefale.

 

"Han hadde mye positivt å si om Damien, så vi besluttet å gi han en sjanse", forteller Ridley.

 

Dunn dømmer i dag

 

Steve Dunn fra Gloucestershire er dagens dommer på Fratton Park. Han er en av de eldste dommerne i Premier League, og faktisk også en av dommerne som Liverpool har best erfaringer med. Vi må tilbake til 1999/2000-sesongen for å finne sist Liverpool tapte en kamp som Bristol-dommeren dømte, da en scoring av Brian Deane resulterte i tap mot Middlesbrough. Den kampen som Liverpool-supporterne nok har best minner fra med Dunn som pipeblåser er FA-cupfinalen mot Arsenal i 2001.

 

Så langt denne sesongen har Dunn dømt tre Premiership-kamper. Han har delt ut hele 11 gule og to røde kort på disse tre matchene! Andy Garrett fra West Midlands og Paul Norman fra Dorset er linjemenn i Portsmouth i dag, mens Steve Tomlin fra East Sussex er fjerdedommer.

 

Cisse på Eurosport


For de som har tilgang til britisk eurosport, og som er lei av Arsenal og Chelsea på skjermen, kan vi nevne at kanalen viser fransk fotball live kl. 17.00 i dag. De viser Ligue 1 oppgjøret mellom Monaco og Auxerre, der Liverpool–aktuelle Djibril Cisse og Jean Alain Boumsong nok vil være i aksjon for bortelaget.