Cup-comeback for Owen?

Michael Owen-comeback i cupkampen på søndag? To ligaer innen Premier League, innrømmer Gérard Houllier. Kanskje irsk VM-kvalik på Anfield.

I går ble det klart at Michael Owen kan begynne å trene for fullt igjen denne uka. Nå spekuleres det i om superspissen kan gjøre førstelagscomeback i cupkampen mot Yeovil Town på søndag.

- Jeg vil ikke utelukke helt at han kan spille der, sier Gérard Houllier.

Derimot er det helt utelukket at Steven Gerrard kan spille mot Yeovil. For ham er den første muligheten midtukekampen mot Chelsea. Som for Owen, sier manageren at han «ikke vil utelukke at» kapteinen stiller i London.

 

Premier League og «den andre»…

I utgangspunktet skal Premier League bare være én liga, bestående av de 20 beste og noenlunde jevngode lagene. Men med 20 poeng opp til Manchester United midt i sesongen, innser Gérard Houllierer at det ikke er situasjonen i øyeblikket.

- Det er blitt et gap mellom topp-tre og oss andre - det er som to forskjellige ligaer, sier franskmannen, som fremhever sitt lags prekære skadesituasjon som forklaring.

 

Kanskje irsk VM-kvalik på Anfield

Irland er usikker på sin egen stadionsituasjon før kvalifiseringen til fotball-VM 2006. Derfor har irene forhørt seg med Liverpool, Celtic og Manchester United om muligheten for å spille sine hjemmekamper på fremmed gress. I fall valget faller på Anfield, vil det bringe blant annet Frankrike, samt Stephane Henchoz’ Sveits til Merseyside.