Danny:-Håper på ny UEFA-triumf!

Danny Murphy håper på avansement og ny triumf i europa. Cisse inntar Anfield. Følg Fulham i kveld!

Danny Boy er tror Liverpool kan riste av seg den dårlige formen og slå tilbake mot Auxerre i morgen kveld. Murphy vet at fortsatt avansement i Europa blir viktig for de røde når sesongen skal evalueres.

- UEFA-Cupen betyr mye for oss. Vi vet hvordan det er å vinne den turneringen. Seieren for to år siden var et av de desiderte høydepunktene i karrieren min. Samtidig er det viktig å vinne for å bygge opp selvtilliten vår.

Til tross for den elendige formen den siste tiden, mener midtbanespilleren det fortsatt finnes lys i tunnelen. – Vi kjemper fortsatt om kvalifiseringsplass til Champions League, og er én kamp unna kvartfinaleplass i UEFA-Cupen. Søndag spiller vi vår tredje finale i England på to år. Men vi sliter helt klart med å holde et høyt nok nivå i kamp etter kamp og har et stort forbedringspotensial, avslutter Danny.

 

Auxerre ankom Liverpool i dag, og trener på Anfield i kveld. I morgen vil nok manges øyne være rettet mot Djibril Cisse – spissen som måtte stå over kampen forrige torsdag på grunn av suspensjon. Houllier har forsøkt å lokke til seg den raske spissen med det knallharde skuddet i lang tid. Det er en dårlig skjult hemmelighet. Auxerres mangeårige manager, Guy Roux, innrømmer at Liverpool har vist interesse for Cisse. – Jeg snakker med Gérard hver uke på telefonen. Hver gang forsøker han å få samtalen inn på Djibril. Jeg vet at spilleren vil forlate Auxerre en eller annen gang, men jeg håper jeg får beholde en stund til enda. Roux tror imidlertid England vil passe den fysisk sterke spissen godt, men avslutter med å si at Cisse fortsatt er i en utviklingsfase og har mye å lære enda.

 

Liverpool har alle sine beste spillere tilbake fra suspensjon og skade minus Vladimir Smicer. Det er usikkert om tsjekkeren blir spilleklar til i morgen kveld.

 

Det er all grunn til å følge med på Fulhams returoppgjør mot Burnley i FA-Cupen. Dersom laget fra London vest blir utslått er det samtidig en garanti for at ligakampen på Anfield mot nettopp Fulham spilles som planlagt 12. april. Skulle Fulham avansere i kveld venter bortekamp mot Watford i neste runde. Dersom de vinner de to neste kampene i FA-Cupen må Liverpool flytte en ny lørdagskamp.