Danny Murphy Årets Spiller

”Danny Boy” suvererent best i 2002/03, ifølge supporterklubbens medlemmer. Aktiv ferie for Houllier? Liverpool med tøff generalprøve.

Skandinavia valgte Danny

Det var ingen tvil om hvem som var Liverpools beste spiller forrige sesong, blant medlemmene av LFCSCSB.  Blant de om lag tusen stemmene som kom inn fikk midtbanespilleren nær halvparten, noe som igjen var om lag dobbelt så mange som nestemann på lista.  Steven Gerrard var på sin side solid ”sølvvinner”, med Michael Owen på behørig avstand.  Vi kommer tilbake med fullstendig liste senere.

 

Houllier tilbake først neste uke

Kilder vi har vært i kontakt med sier at Gérard Houllier ikke er ventet på Melwood før til mandag.  Spillerne er på plass igjen til tirsdag, da man begynner oppkjøringen til neste sesong.  Allerede neste torsdag reiser man på treningsleir til Sveits, slik at den årlige pressekonferansen hvor man presenterer sommerens kjøp trolig vil bli holdt tidlig neste uke.  Hvorvidt Houllier ferierer eller ikke skal for øvrig være usagt.  Kanskje er det en særdeles ”aktiv ferie” i Frankrike, og hvor han har tilholdssted ikke langt fra Auxerre?  Chief Executive Rick Parry er for øvrig ventet tilbake på Merseyside en av de første dagene.

 

God motstand for LFC

Liverpool har ennå ikke offentliggjort hvem de skal møte i den etter hvert tradisjonalle generalprøven på Anfield siste helg før sesongen starter.  Barcelona har tidligere sagt nei på en invitasjon.  Etter det vi forstår er de helrøde i sluttforhandlinger med en motstander som vil være involvert i Champions League til neste sesong, og som vil gi de røde en skikkelig test.  Kampen er ventet å bli spilt fredag 8.august, eller lørdag 9.august.