De nye spillerne snakker

De nye spillernes første offisielle ord som Liverpool-spillere. Vladimir Smicer vil ikke savne nummer 7.

Allerede før sommeren var de sikkert at Liverpool kunne få to nye spillere i stallen. De to franske unguttene Anthony Le Tallec og Florent Sinama-Pongolle har vært klar lenge. Spørsmålet var bare om Liverpool ville hente dem nå eller leie dem ut til en ny klubb.

På dagens pressekonferanse fikk de, via tolk Gerard Houllier, sagt såpass at vi skjønner de mener det var riktig av Liverpool å hente dem nå.

- Vi vet vi må bli bedre, men det vil gå lettere når vi får jobbe med så gode spillere som de i Liverpool, sa Sinama-Pongolle.

- Samtidig er det litt rart for oss som er så unge at vi skal få trene med spillere som Steven Gerrard og Michael Owen, tilla Tallec.

Nestemann som ble rød i sommer, var Fulham-backen Steve Finnan (bildet). Han føyer seg inn i en lang rekke med irer i Liverpool.

- Jeg vet det og jeg håper jeg kan holde tradisjonen ved like og bli suksessfull som dem. Jeg gleder meg virkelig, forsikret Finnan.

- Vil ikke savne drakt nummer 7

Mange hoppet i stolen da de fikk vite at Harry Kewell skulle få drakt nummer 7. Den var det da vitterlig Vladimir Smicer som "eide".. I etterkant har det kommet fram at tsjekkeren gav fra seg det magiske nummeret frivillig.

- Gerard Houllier ringte meg og spurte om det var greit. Jeg sa at jeg godt kunne ta et annet nummer. Jeg er ikke overtroisk, men i så fall burde det være et godt tegn at jeg har skiftet tall på ryggen: 7'eren har ikke brakt meg mye hell, sa skadeforfulgte Smicer.

- Kanskje går det bedre med nummer 11, håper han. Han avkrefter samtidig at han skal noe sted.

- Houllier stoler på meg og selv om jeg vet det blir vanskelig å spille seg til en plass i førsteelleveren, så er ikke det noe nytt, sier Smicer.