Diarra til Bastia?

Rapporter fra Frankrike sier at Alou Diarra spiller i Ligue 1 også i 2003-04. PSG viser interesse for Salif Diao. To ”nye” lag i aksjon i dag igjen?

Nytt låneopphold for Diarra

Ifølge franske L’Equipe skal Liverpool og Bastia være enige om en låneovergang for Alou Diarra i 2003-04.  Liverpool har foreløpig ikke kommentert dette, men det har tidligere vært antydet at man ønsker å la Diarra få ytterligere et år til i fransk toppfotball.  Midtbanespilleren/midtstopperen spilte siste sesong i Le Havre, etter at de røde sikret seg 22-åringen fra Bayern München på Bosman sommeren 2002.  Alou var heller ikke involvert da Liverpool spilte treningskamp mot Køln tidligere i uka.

 

Diao jaktes av fransk klubb

Assisterende manager hos Paris St. Germain, Sarr Boubacar, blir i dag sitert på at klubben har flere afrikanske spillere i kikkerten, og at Salif Diao er en av dem:  -PSG er mer interessert i afrikanske spillere enn noen gang tidligere.  Vi har nettopp kjøpt Modeste M’Bami fra Sedan og vi jakter på Salif Diao, siden han nok ikke vil få spille mange kamper for Liverpool.

Liverpool kjøpte Diao fra Sedan for £4.5M foran forrige sesong.

 

Mange får spille også i Crewe

Gérard Houllier har før dagens preseason kamp mot Crewe antydet at man igjen vil stille med et nytt lag i hver omgang på Gresty Road.  De to ungguttene Florent Sinama-Pongolle og Antohony Le Tallec er ventet å spille sine første kamper i den røde trøya.

Vi oppdaterer fra kampstart her på liverpool.no, og håper å kunne legge ut egne rapporter under kampens gang.

Du kan også få tilsendt nyheter om lag og alle scoringene på mobiltelefon ved å bruke får SMS tjeneste.