Didi spiller igjen i kveld

Ny kamp for Dietmar Hamann når reservelaget møter Birmingham. Salif Diao spiller også? ”Vareopptelling” foran Fulham angående skader og suspensjoner.

Dietmar Hamann fra start

Dietmar Hamann vil være i spissen for et ungt reservelag hjemme mot Birmingham i kveld.  Med kamp i Carling Cup i går, og ligakamp kommende søndag, vil Gérard Houllier risikere minst mulig i Chester.  Salif Diao kan imidlertid være aktuell for spill etter at den store afrikaneren nå har sonet ferdig sin suspensjon på tre kamper.  Hamann var en overraskende innbytter i 4-3 seieren mot Blackburn i går kveld, og kanskje kan tyskeren være aktuell for spill allerede mot Steaua eller i hvert fall Manchester United neste uke?

Vi regner med å kunne legge inn egen pause- og sluttrapport fra Deva Stadium i kveld, og med en vurdering av Hamann og de andre spillerne.  Avspark er kl 20.00

 

Flere tvilsomme foran Fulham

Dave Galley og hans kolleger vil få en travel uke på Melwood.  Fysioterapeuten vil veksle mellom behandlingsbordet, og å få spillere i gang ute på treningsfeltet.  Sami Hyypiä og Florent Sinama-Pongolle ble de nye på skadelista etter kampen i Blackburn.  Sami valgte faktisk å omgjøre en beslutning om at han skulle bytte med John Arne Riise allerede før avspark, da han hadde fått en kjenning med en hamstring-strekk under oppvarmingen.  Finnen fullførte 45 minutter, men virket ikke hundre prosent.  Det ble besluttet at han skulle stå over ytterligere spill i pausen, og man håper at intens behandling vil gjøre ham spilleklar mot Fulham til søndag.  Sinama-Pongolle virker å ha mindre sjanser til nettopp det, etter at tenåringen måtte forlate Ewood Park på krykker.  Sparket til Lucas Neill på innsiden av ankelen medførte en såkalt ”dead leg”, men det er ikke utelukket at angriperen blir friskmeldt innen førstkommende helg er over.  Forhåpentligvis er Michael Owen tilbake for fullt igjen etter at toppscoreren ble spart i 3.runde av Carling Cup.

En annen som kjemper for å bli klar igjen er Vladimir Smicer.  Tsjekkeren var ikke aktuell i går p.g.a. en akilles-skade, men det vil være nyttig å få Vladi tilgjengelig igjen foran turen til London.  Ikke minst siden El-Hadji Diouf nå må sone en kamps karantene p.g.a. fem gule kort.