Didi tvilsom mot Chelsea

Dietmar Hamann kan miste søndagens kamp med skade. Vladimir Smicer uaktuell mot Chelsea. Sjölund og Källstrøm på svensk Canal+ i kveld. Ny kontrakt for Litmanen.

Gérard Houllier sier i dag at Didi Hamann fikk et spark på hans allerede utsatte skinnlegg, og at det var årsaken til at tyskeren måtte forlate banen mot Manchester City.  ”På nåværende tidspunkt er Didi høyst tvilsom foran kampen mot Chelsea.  Han fikk et vondt spark på lørdag og har ikke kunnet trene siden.  Vi vil gi ham alle sjanser til å bli frisk siden han er en viktig spiller.”  Det har allerede vært klart en tid at Hamann skal operere leggen etter sesongslutt, og dermed vil miste to EM-kamper for Tyskland i sommer.

 

Mens Liverpool vil håpe at Hamann blir frisk i tide er Vladimir Smicer allerede uaktuell til kampen på Stamford Bridge.  Tsjekkeren ble nok en gang skadet i en landskamp for Tsjekkia for kort tid siden, og manager Houllier kan slå fast at sesongen dessverre er over for klubbens nr.7:  ”Vi savnet Vladi på lørdag.  Han er en spiller som kunne ha gjort en forskjell, og det er enkelte kamper hvor han har gjort det spesielt godt etter at han har kommet inn som innbytter.  Vi har måttet lide etter tsjekkernes landskamper.  Vladi har blitt skadet i tre av fire landskamper denne sesongen.”

 

Svensk Canal+ sender kl 19.00 Djurgården v IFK Gøteborg direkte.  Liverpool-supportere med tilgang til denne kanalen kan dermed få en mulighet til både å se utlånte Daniel Sjölund og også linkede Kim Källström i aksjon for hjemmelaget.

 

Jari Litmanen skrev i helgen under for en sesong til i Ajax.  Den tidligere Liverpool-spilleren hadde en opsjon med den nederlanske storklubben om at han kunne forlenge sin nåværende kontrakt med ytterligere et år etter eget ønske.

 

England U16 ble sist i sin gruppe i en turnering i Nord-Irland, da de bare tok et poeng på tre kamper mot Tsjekkia, Irland og Israel.  Jordan Holmes fra Liverpool spilte for engelskmennene.