Diouf spiller søndag

Liverpool trekker Diouf for to ukers lønn, men garanterer samtidig plass på søndagens lag. Houllier: - Hver kamp blir som en Cupfinale!

Samtidig som Liverpools manager, Chief Executive og presseoffiserer har forsøkt å slokke alle brannene etter El-Hadji Dioufs spytting mot publikum på Parkhead, opplyses det at afrikaneren starter mot Tottenham søndag. Houllier er ikke i tvil om at Diouf er mentalt sterk nok til å opptre i rampelyset på White Hart Lane.

- Diouf spiller på søndag, fortalte klubbens manager et fulltallig pressekorps i ettermiddag. Han fortalte videre at spilleren var meget skuffet og lei seg over det han hadde gjort. – El-Hadji vet at han har skuffet og sviktet både klubben og fansen med sin oppførsel. Han er en sterk gutt som jobber veldig målrettet i trening og i kamp. Det han gjorde kan ikke unnskyldes. Men det skjer ikke igjen. Det er helt sikkert, avslutter Houllier.

 

Tidligere på dagen gikk Rick Parry ut og bekreftet at spilleren var blitt bøtelagt med to ukers trekk i lønn. Liverpools Chief Executive fortalte videre at klubben er veldig fokusert på å ikke ødelegge det spesielle forholdet mellom de to klubbene – og at de i samarbeid kom til å finne en passende veldedighet å plassere pengene hos.

 

Houllier betegner søndagens kamp som den første av ni cupfinaler herifra og inn til ligaavslutningen. - Hver eneste gjenstående ligakamp blir som en cupfinale. Normalt spiller vi godt i finaler, la manageren til med et glis. Tottenham er derfor en meget viktig kamp for klubben. Jeg håper imidlertid at gårsdagens kamp ikke har kostet for mye hos spillerne.

 

Bårde John Arne Riise og Emile Heskey fikk behandling etter kampen i Skottland. Men det er ventet at begge er klare fra start mot Spurs. Hjemmelaget har savnet Robbie Keane i de to siste ligakampene. Hoddle håper imidlertid at iren er tilbake søndag. Duoen Dean Richards og Darren Anderton er ute på grunn av suspensjon. Jamie Redknapp spiller heller ikke. Den tidligere Liverpool-kapteinen har vært ute med en brukket tå siden desember.

Tottenham har bare vunnet en av de fem siste kampene.