Dudek frykter Auxerre

Jerzy Dudek tror torsdagens motstander i UEFA-Cupen kan skape flere problemer på bortebane enn de gjorde hjemme på Abbe Deschamps Stadion.

- Dette er en stor og viktig kamp, og vi er desperate etter å avansere i UEFA-Cupen, sier Dudek to døgn før den viktige kampen på Anfield. Med en ettmålsledelse å gå på spiller Liverpool om en kvartfinaleplass mot vinneren av Celtic/Stuttgart [skottene tar med seg en 3-1 ledelse til Tyskland] mot et fransk lag som har slitt med litt av de samme problemene som de røde inneværende sesong.

 

Dudek tror likevel Liverpool må spille opp mot siste beste for å gå videre. – Det kommer til å bli en tøff oppgave. Auxerre er et av de beste lagene som er igjen i turneringen, og er ofte bedre borte enn hjemme. Vi må gå ut med riktig taktikk og bare glemme at vi har en liten ledelse å gå på. Full konsentrasjon fra et aggressivt hjemmelag som tørr å gå ut for å kontrollere, er i følge polakken oppskriften.

 

Målvakten håper og tror at fasaden i Birmingham tross alt vil få et positivt utslag – og at hele laget hever seg. – Det var i sannhet ikke noe godt resultat for klubben, og en skikkelig kalddusj, avslutter Dudek.