En scoring og tre kapteiner for England

Steven Gerrard gjorde mål og var banens beste. Owen, Heskey og Carragher med kapteinsbindet. Gresk link for Biscan. Endelig avgjørelse angående Kina denne uka. Liverpool kulturhovedstad.

Et glimrende angrep, som ble startet, regissert og til slutt avsluttet, av Steven Gerrard ga England ledelsen mot Serbia og Montenegro i Leicester i går.  Nest sist på ballen var Michael Owen.  De fleste engelske aviser er enige om at 45 energiske minutter var nok til at Stevie G fortjente tittelen man of the match i en landskamp hvor spillerbyttene igjen florerte.  Da Gerrard og Owen var blant dem som ble byttet ut i pausen, fikk Emile Heskey æren av å overta kapteinsbindet fra Michael i noen få minutter.  Etter hvert som det knapt var igjen spillere fra startoppstillingen fikk også innbytter Jamie Carragher æren av å lede laget.  Tre spillere fra Liverpool som kaptein for England under en kamp altså.

 

Ubekreftede rykter har linket Igor Biscan til en mulig overgang til greske Panathinaikos.  Det er ventet at Liverpool kan komme til å investere tungt i nye spillere denne sommeren og kroaten er sannsynligvis en av dem man vil vurdere å selge ved et akseptabelt bud.

 

Mye av Liverpools pre-season program er så godt som allerede klart, men fortsatt er det ikke gitt noe endelig klarsignal til turen til det fjerne Østen og kamper i Shanghai og Hong Kong.  Chief Executive Rick Parry sier at en endelig avgjørelse vil bli gjort i løpet av denne uka.

 

Liverpool har blitt valgt ut som ”European Capital of Culture” for 2008.  Det å være kulturhovedstaden i Liverpool vil bety mye tiltrengte midler og en skikkelig ansiktsløfting for havnebyen i nordvest.  Kanskje vil det også sammenfatte med at Storbritannias mest suksessrike klubb i Europa gjennom tidene har sitt nye stadion i Stanley Park og får anledning til å invitere til en finale i en av E-Cupene?