Endelig 20 mål for Mellor?

Neil Mellor og reservelaget avslutter mot Everton i dag. Siste kamp for Berger, Babbel og Arphexad? Ingen seriøs interesse for Brede Hangeland.

Mellor første på 15 år?

Med den avgjørende kampen mot Chelsea bare tre dager unna vil neppe noen spillere som er aktuelle for førstelagstroppen være på banen når Hugh McAuley leder reservene i kveld.  Det er imidlertid trolig at toppscorer Neil Mellor er blitt klar av sin ankelskade og stiller på topp i sesongens siste ligakamp mot Everton.  ”The Boy Mellor” mangler en fulltreffer på å score 20 mål for de nest beste i 2002/03, og skulle han greie minst en nettkjenning mot den blå naboen vil han være den første fra Liverpools reservelag som scorer 20 mål i en sesong siden 1988.  Everton på sin side har mulighet til å gå forbi de røde på tabellen, dersom de vinner sine to siste kamper.

 

Avskjed med tre seniorspillere?

Andre som kan være aktuelle fra start er Pegguy Arphexad, Markus Babbel og Patrik Berger.  Det kan samtidig bety en siste opptreden i Liverpools farger for alle tre.  Det er klart at Patrik forlater klubben på en Bosman til sommeren, mens Pegguy høyst sannsynlig gjør det samme.  Markus har heller ikke vært involvert med førstelaget på lang tid, og Liverpool vil ikke stille seg i veien dersom tyskeren ønsker å finne seg en ny arbeidsgiver til sommeren.

Everton res v Liverpool res har kampstart kl 20.00.  Vi vil oppdatere regelmessig etter avspark her på liverpool.no, via vår mann på kampen i Widnes.

 

Ingen seriøs interesse for Hangeland

Gérard Houllier bekrefter til våre kilder at det var Brede Hangeland som Hugh McAuley hadde i kikkerten på Brann Stadion sist mandag.  Dette etter at Liverpool hadde mottatt positive rapporter om den lange midtstopperen til Viking.  Etter det vi forstår er det likevel ingen umiddelbare planer om å forfølge dette ytterligere, og at det i øyeblikket ikke er noen seriøs interesse fra Anfield angående nordmannen.