Everton-Liverpool ikke på Canal+

Canal+ viser ikke lokaloppgjøret. Traore og Biscan trolig midtstoppere mot Everton. Unggutt på prøve i Blackpool. Sky Sports sender fra Amsterdam-turneringen. U20-VM terminfestet.

Canal+ bekrefter at det ikke blir overføring fra Everton-Liverpool på Påskeaften. Det mest interessante oppgjøret den dagen må vike for Middlesbrough-Arsenal og Manchester Utd-Blackburn på henholdsvis Canal+ og Canal+ Zap. Det betyr at de røde ikke er satt opp på sendeskjemaet en eneste gang på de seks gjenværende ligakampene. Klokka 16.00 i morgen sendes som kjent Chelsea-Bolton på hovedkanalen og Birmingham-Sunderland på Canal+Zap, mens 2.påskedag vises Chelsea-Everton. Ellers er tippekampene 26.april og 3.mai samt de to avsluttende tv-kampene i siste runde søndag 11.mai foreløpig ikke tatt ut. Merk at lørdag 26.april kl. 16.00 står Aalesund-Brann oppsatt på Canal+Zap! Det betyr mindre muligheter for å se West Bromwich-Liverpool. Arsenal og Manchester United er til sammenligning ført opp med tv-kamper også i ligarunde 35, 36 og 37. Med de resterende terminfestede tv-kampene denne sesongen vil Manchester United ha blitt vist 34 ganger, Arsenal 33 og Liverpool 26.

Det forventes ikke at Stephane Henchoz gjør comeback mot Everton etter sin leggoperasjon. Sveitseren kommer tilbake til Merseyside i morgen etter å ha fått behandling for skaden i hjemlandet og lokaloppgjøret kommer for tidlig for han, ifølge Gerard Houllier. Med Sami Hyypiä ute med karantene vil trolig Djimi Traore og Igor Biscan danne midtstopperpar mot de blå på Goodison Park.

Midtstopper Steve McNulty fortsetter letingen etter ny arbeidsgiver. 19-åringen blir som kjent frigitt av Liverpool etter sesongslutt og har allerede vært på prøve i Chester. Denne uka har han prøvd seg i Blackpool, og imponerte stort på midtstopperplass for Blackpools reservelag da de slo Wigan 4-0 i midtuka.

Sky Sports har offentliggjort at de kommer til å sende fra årets Amsterdam-turnering (1.-3.august). Tidligere i uken ble det kjent at Liverpool, Ajax, Inter Milan og Galatasaray skal delta der.

U20-VM skulle ha vært arrangert i De Forente Arabiske Emirater i tidsrommet 25.mars-16.april, men ble utsatt på ubestemt tid grunnet Irak-krisen. Nå har FIFA avgjort at mesterskapet skal arrangeres fra 27.november til 19.desember samme sted. Mulige røde representanter er John Welsh og John Otsemobor for England og Michael Foley-Sheridan og Darren Potter for Irland.