Fem kamper på Sky Sports

Ligaåpningen mot Chelsea flyttet til søndag for tv-overføring.Kamptidspunkter i Østen offentliggjort. Ingen LFC-bud på Kewell. Partridge håper på tillit. Ligacupen skifter navn til Carling Cup.

Fem tv-kamper valgt ut
Liverpool FC bekrefter at det første tv-oppgjøret med de røde i aksjon i ligasesongen 2003/04 ikke uventet blir åpningskampen mot Chelsea. Kampen er flyttet til søndag 17. august, med avspark kl. 17.05. Kampen sendes direkte på Sky Sports, og trolig også på Canal+. BSkyB har også valgt ut Everton-Liverpool lørdag 30.august kl. 13.30, Liverpool-Arsenal 4.oktober kl. 13.30, Liverpool-Manchester United søndag 9.november kl. 13.30 og Newcastle-Liverpool lørdag 6.desember kl. 13.30 for tv-overføring frem til jul. Kampene på "pay-per-view" blir offentliggjort senere.

Avsparkstidspunkter for pre-season kamper bekreftet
De siste detaljene om kampene under førsesongturen til Thailand og Hong Kong ble offentliggjort i dag.  De røde møter Thailands landslag på Rajamangala Stadion i Bangkok torsdag 24. juli kl 13.30 norsk tid (kl. 18.30 lokal tid) og Hong Kongs landslag på Hong Kong Stadion søndag 27.juli kl. 09.00 norsk tid (kl. 15.00 lokal tid). Ifølge Liverpool Echo setter laget seg på flyet til Østen mandag 21.juli med retur dagen etter kampen i Hong Kong.

Kewell velger Arsenal?
Fra Leeds United sies det at Liverpool FC aldri har kommet med noe bud på kantspilleren Harry Kewell. Yorkshire-klubben hevder at kun Barcelona og Arsenal har lagt inn formelle bud på 24-åringen. Arsenal er favoritter til å sikre seg spilleren i en avtale verdt £7M. En endelig avgjørelse om australierens framtid vil bli tatt innen 30. juni. Ingen avtaler er imidlertid inngått så døren står fortsatt åpen for andre klubber å kaste seg inn i kampen om spillerens underskrift. Både Liverpool og Manchester United sies å følge utviklingen i saken.

Partridge håper på tillit
Richie Partridge(bildet) mener at det er nå eller aldri for hans vedkommende i Liverpool FC. Vingspilleren har vært i klubben i seks år, men har fremdeles til gode å spille en ligakamp. Med et år igjen av kontrakten kommer 22-åringen til å forlate Anfield hvis ikke lyktes for ham å være en del av Gerard Houlliers fremtidsplaner. De røde har blitt linket til millionpundvingene Harry Kewell og Damien Duff, men for sin egen del håper Richie at han kan være løsningen på klubbens manglende kantspill: "Jeg skulle ønske jeg kunne klare å slå igjennom i førstelagstroppen kommende sesong og begynne å spille kamper for Liverpool. Jeg vet at det ser ut som jeg sier dette hver sommer, men i år er det et være eller ikke være for meg. Jeg har vært i Liverpool i lang tid nå. Jeg blir 23 år senere i år og på dette tidspunktet i karrieren trenger jeg virkelig å spille fotball, særlig dersom jeg skal få en sjanse til å spille for Irland igjen. "Et antall klubber har vist interesse for Partridge, som imponerte på utlån hos Gary McAllisters Coventry forrige sesong. Hans låneopphold ble avkortet da han måtte gjennomgå en brokkoperasjon, men er nå skadefri og ser frem til pre-season treningen. "Jeg snakket med Phil Thompson for et par uker siden og han ga meg mye oppmuntring. Han forsikret meg om at jeg hadde en fremtid i klubben. Han sa at dersom jeg viste bra form og gjorde det bra under pre-season, ville jeg være aktuell for laget. Han sa også at det hadde vært flere klubber som hadde meldt sin interesse for meg etter sesongslutt. Flere hadde lagt merke til hva jeg presterte under låneoppholdet i Coventry (27 kamper, red. anm.)," avslutter Partridge, som gjorde sin debut for Liverpool i 8-0-seieren mot Stoke i Ligacupen i november 2000.

Worthington Cup skifter navn til Carling Cup
Ligacupen skal de neste tre årene gå under navnet Carling Cup etter at The Football League inngikk en ny sponsoravtale med Coors Brewers Ltd. Ligaens 5-årig avtale med Coors, da under navnet Worthington Cup, gikk ut etter sist sesong. Ligacupen har hatt en rekke sponsornavn gjennom tidene - Milk Cup (81/82-85/86), Littlewoods Cup (86/87-89/90), Rumbelows Cup (90/91-91/92), Coca Cola Cup (92/93-97/98), og sist Worthington Cup (98/99-02/03).

QPR i forhandlinger med Newby
Den tidligere Liverpool-spissen Jon Newby har blitt tilbudt ny kontrakt i Bury etter at den gamle nå har gått ut, men ambisiøse QPR håper å sikre seg spilleren på fri overgang. QPR håper å kjempe i toppen av Divisjon 2, mens "The Shakers" sliter med store økonomiske problemer i divisjonen under. 24-åringen fikk med seg totalt fire kamper (en ligakamp) for de røde før han gikk til Bury i mars 2001 etter låneopphold i Crewe (99/00: 6 ligakamper) og Sheffield Utd (00/01: 13 ligakamper).