Finnan signerer 5-års kontrakt

Steve Finnan binder seg til Anfield de neste fem sesongene. ”Carra” med sikker framtid. LFC følger Kim Källstrøm. Rooney kunne vært ”rød”.

5-års kontrakt for Finnan
Steve Finnan kommer ikke til å undertegne kontrakten med de røde før 1.juli og ifølge Liverpool Echo handler det om en 5-årig avtale. Gerard Houllier, som for tiden er på ferie, vil formelt introdusere spilleren på en pressekonferanse i neste måned. Finnan er opprinnelig flankespiller, men ble omskolert til back under oppholdet i Fulham.

Carragher med sikker framtid
Rick Parry har forsikret Jamie Carragher at han fremdeles er med i klubbens fremtidplaner til tross for Steve Finnans ankomst. Finnan vil sette stort press på Carragher for å forsvare høyrebackplassen, men Parry er sikker på at Carragher vil ta utfordringen. "Det handler om konkurranse om plassene i en klubb som vår. Gjennom årenes løp har Jamie konkurrert ut mange spillere og jeg er sikker at han er bestemt på å gjøre det samme nå," uttaler Parry. I siste utgave av "The Kopite" (nr.8 2002/03) kan man lese et eksklusivt intervju med Carragher. Her sier han blant annet at det kun finnes en klubb han kan tenke seg å spille for og at han overhode ikke er redd for konkurranse.

Djurgården-spilleren Kim Källstrøm studeres
Liverpool skal være en av klubbene som ønsker å sikre seg Sverige og Djurgårdens Kim Källstrøm. 21-åringen har imponert stort i Allsvenskan og på det svenske landslaget. Den meget offensive midtbanespilleren har scoret hele 29 mål på 58 kamper i Allsvenskan. Mikael Linder, Liverpools speider i Skandinavia, har tidligere bekreftet at spilleren er under oppsikt, men hvor høyt opp svensken er på handleblokka til Gérard Houllier er imidlertid langt mer usikkert. Källstrøm spiller trolig fra start i morgendagens EM-kvalifiseringskamp mot Polen. Kampen sendes direkte i Sveriges Television (start på SVT2 og fortsettelse i SVT1) fra kl. 20.00.

Wayne Rooney avslo LFC
Everton-angriper Wayne Rooney avslører at han avslo tilbud om spille for Liverpool allerede som 9-åring. 17-åringen har vært yndlingen blant den blå halvdelen på Merseyside etter at han fikk sin første hele sesong for favorittklubben sin i Premier League i 2002/03. "Jeg var faktisk på prøve i Liverpool. Jeg spilte for Copplehouse U9 på den tiden og etter en kamp ble jeg invitert til Melwood av en talentspeider fra Liverpool FC. Jeg dro, men etter å ha vært der kun en gang fikk jeg telefon fra Everton og talentspeider Bob Pendleton. Han spurte om jeg ville til Everton. Det var telefonsamtalen jeg hadde ventet på og det var det for meg. Jeg avviste Liverpool etter det. Men som ung gutt og ønske om å bli profesjonell måtte jeg dra til Liverpool da jeg ble spurt. Det var ingen andre klubber interessert i meg på den tiden, men så snart Everton kom inn i bildet var jeg aldri i tvil om valget," sier Rooney.