Finnan ute med skade

Steve Finnan trekker seg fra landskamp. Landslagsspillere i aksjon. Liverpool avviser Rivaldo-rykter. Junior-kamper i dag.

Steve Finnan har trukket seg fra Irlands tropp til privatlandskampen mot Canada på tirsdag. Liverpools høyreback ble tvunget til å kaste inn håndkledet etter å ha pådratt seg en leddbåndsskade i kneet. Finnan vil returnere til Melwood for behandling øyeblikkelig, og man håper i det lengste at han vil bli klar til neste lørdags oppgjør mot Middlesbrough på Riverside.

 

Landslagsspillere i aksjon

På en dag uten kamper i Premier League, er det likevel flere Liverpool-spillere i aksjon for sine landslag. Kampen av størst betydning er uten tvil playoff-kampen mellom Spania og Norge på Mestalla i Valencia. John Arne Riise er selvskreven på det norske laget, og det eneste spørsmålet er hvorvidt han vil spille back eller midtbane, avhengig av skadesituasjonen. Når det gjelder privatkamper, så møter idag Vladimir Smicer og Tsjekkia Canada hjemme, mens Diouf og Diaos Senegal tar imot Elfenbenskysten i Dakar. I morgen møter England Danmark på Old Trafford. Danny Murphy og Emile Heskey er de rødes representanter med løvene på brystet etter at både Michael Owen og Steven Gerrard måtte melde forfall på grunn av skader. Anthony Le Tallec og Florent Sinama-Pongolle er med i troppen til Fankrike U21, som spiller playoff-kamper mot Portugal. 

 

Liverpool avviser Rivaldo-spekulasjoner

Liverpool benekter at de er i forhandlinger med Rivaldo om en avtale som vil bringe den brasilianske verdensmesteren til Anfield. Det har blitt antydet i media at Milan-spilleren er høyaktuell for en overgang når transfermarkedet åpner igjen utpå nyåret, men Liverpool avviser disse spekulasjonnene som tøv. Klubben avviser også spekulasjonnen omkring Sevillas Jose Anonio Reyes og Stuttgart-duoen Aleksander Hleb og Andreas Hinkel, som alle har blitt linket av media den siste uka.

 

Juniorene i aksjon i dag

U19 møter i dag Manchester United borte, mens U17 spiller hjemme mot Everton. Vi har en mann i Kirkby i dag og komme med en kamprapport fra lokalderbyet etter kampslutt.