Finnan: - Vi er tilbake

Liverpools høyreback er optimistisk før duellen på Anfield, og tror de røde nå er tilbake på rett spor. Houllier mener at Steven Gerrard vil stadig bli bedre.

Steve Finnan sier Liverpool er sugne på å fortsette seiersrekken mot Manchester United søndag.Den siste tids resultater har stilnet kritikken mot laget og Houllier noe, men presset er fremdeles der. - Det var veldig viktig å slå Fulham og det gir oss en god følelse fremfor UEFA-cup kampen på torsdag og Manchester United etter det. Vi hadde gått et par kamper uten seier i ligaen, men nå har vi slått Leeds og Fulham og det utgjør en stor forskjell. Vi fikk en vanskelig start og mye kritikk, men vi er tilbake nå. Vi kan slå United og vil kjemper for å bevege oss oppover tabellen.

 

Liverpools nye kaptein, Steven Gerrard, støtter lagkamerat Finnan. – Jeg tror vi er tilbake etter seirene mot Fulham og Leeds. Vi fikk en vanskelig første kamp mot Chelsea og det ga oss ikke noe god start. Houllier har roset den nye ”sjefen” på Anfield for den siste tidens innsats og tror han vil bli bedre og bedre med årene.