Flere tv-kamper bekreftet

Canal+ bekrefter ytterligere tre Liverpool-kamper. Juniorspillere på besøk i Norge denne uken. ”Klagemann” svarer Kewell. Houllier takker fansen. Parry: -Vi kommer gjerne tilbake.

Nina Engh i Canal+ bekrefter at de kommer til å vise de tre Liverpool-kampene BSkyB har valgt ut for tv-overføring på Sky Box Office ("pay-per-view") på søndager kl. 15.00. Dette gjelder Aston Villa borte 24.august, Charlton borte 28.september og Fulham på Loftus Road 2.november. Fra tidligere er fem Premier League-oppgjør med de røde i aksjon satt opp på sendeskjemaet. Kommende fredag starter Amsterdam-turneringen. Alle fire kampene går direkte på Viasat Sport Norge og Viasat Sport Sverige, mens TV2 Zulu har rettighetene i Danmark. Kampene vises også på Sky Sports 1. Sjekk vår tv-liste for full oversikt.

Røde juniorspillere besøker Norge
Som vi nevnte i forrige uke blir det røde juniorspillere å se i Norge denne sommeren også . Både høyreback Jordan Holmes og midtbanespiller Danny Guthrie er tatt ut i den engelske U17-troppen som skal spille Åpent Nordisk Mesterskap i Hamar-området denne uken. Turneringen er åpen for spillere født etter 1.1.1987 (i Norge kalles turneringen G16 fordi sesongen her følger kalenderåret). Jordan Holmes er imidlertid født i januar 1988 og regnes som såpass talentfull at han allerede er tatt opp på U17-landslaget. England spiller første kamp mot Island på Furnes Stadion i morgen (avspark 16.30) og turneringen avsluttes med plasseringskamper søndag, hvor blant annet finalen spilles på Briskeby Stadion. For komplett spilleprogram og spillerstaller se NFFs nettsider. I følge opplysningene her stiller Jordan Holmes i drakt nummer 2 mens Danny Guthrie har fått tildelt nummer 4.

"Klagemann" svarer Kewell
Chris Tanner i Australias lisensierte spilleragentforening var mannen som sendte inn klagen på at Harry Kewell hadde benyttet en ikke-lisensiert agent i sine forhandlinger. Etter kraftige uttalelser fra Kewell tidligere i dag (se formiddagsnyhetene) påpeker Tanner at klagen ble sendt av ham som privat person og ikke som en representant for en gruppe: "Foreningen har ingenting med dette å gjøre. Dessuten, i mitt syn, vil ingenting skje med Harry. Men for å kommentere Kewell, så har han alltid sagt at han overlater ting til Bernie Mandic (ikke-lisensiert FIFA agent red. anm.). Jeg ønsker ikke å være uhøflig, men Harry er en ung mann og han vil ikke ha kjennskap til alle avtalene som har blitt inngått, så han bør ikke lide."

Houllier takker fansen i Østen
Gerard Houllier ønsker å takke fansen i Thailand og hong Kong for den utrolige støtten laget har fått i lløpet av oppholdet i Østen: "Jeg tror de fleste spillerne var målløse over den enorme støtten de hadde over der, både på de åpne treningene og på kampene. Jeg ble fortalt at supportere sto i kø i to dager for å få billetter til kampene og vi traff flere som ikke hadde klart å skaffe seg billetter for å se guttene i aksjon. Vi spilte to kamper i Fjerne Østen foran 90000 mennesker og det føltes av og til som vi spilte hjemme på grunn av alle tilskuerne med Liverpool-trøyer. Vi var også svært fornøyd med holdningen til spillerne. De opptrådte profesjonelt i sitt arbeide, også på måten de tok seg av andre ting, som for eksempel skriving av autografer og at de lot seg fotografere flere ganger. Guttene var overrasket over støtten her og også over lidenskapen. Det har virkelig rørt oss. Jeg likte denne turen enda bedre enn den vi hadde for to år siden. Jeg synes Hong Kong var fantastisk. Vi alle hadde kjennskap til Thailand fra før, men Hong Kong var en overraskelse for meg. Det er en flott by med flotte mennesker. Jeg ønsker å takke fansen både i Thailand og Hong Kong for støtten dere har gitt oss den siste uken. Dere alle var fantastiske og jeg håper vi kan gi dere en hyggelig sesong de neste månedene."

Parry: - Vi kommer gjerne igjen
Rick Parry utelukker ikke at klubben vender tilbake til Hong Kong en gang i fremtiden. Han er svært fornøyd med hvordan turen ble organisert og uttalte følgende etter 13 timers flytur tilbake til England: "Turarrangøren IMG gjorde en fantastisk jobb for oss. Vi har arbeidet sammen med dem to ganger nå og fra start til slutt var det aldri noen problemer. Alt gikk som klokka helt til siste slutt . Jeg tror det er flere i vårt reisefølge som kunne tenke seg å komme tilbake til Hong Kong en dag."