Forfall også fra Didi

Dietmar Hamann følger Riise på skadelisten foran ukens landskamper. Reservelaget i lokalderby i kveld. U17 avsluttet juniorsesongen med uavgjort.

Ingen landskamp for Hamann

En ankelskade gjør at Dietmar Hamann har meldt forfall til Tysklands landskamp mot Jugoslavia til onsdag.  Midtbanespilleren avsluttet kampen mot West Bromwich på lørdag og det er ikke ventet at skaden vil være langvarig.  John Arne Riise er heller ikke aktuell til Norges kamp i Irland etter å ha fått en strekk bak i låret.  Med unntak av England vil de aller fleste landslag være opptatt med privatlandskamper den kommende midtuka.

 

Mål nr.20 for Mellor?

Liverpools reservelag møter Everton til såkalt ”miniderby” i Chester i kveld.  Hugh McAuley er ventet å stille med et ungt mannskap, men Neil Mellor vil gjøre et nytt forsøk på å bli den første reservelagsspilleren på Anfield som scorer 20 mål i en sesong siden John Durnin gjorde det i 1988.  Vi har lagt ut oppdatert reservelagstabell.

Avspark er kl 20.00, og vi vil være raskt ute med pause- og sluttrapport, samt spillerbørs, fra vår mann på Deva Stadium.

 

Uavgjort mot Tottenham

U17 spilte på lørdag 1-1 mot Tottenham i play-off.  Dermed er sesongen slutt for lagene på Liverpools ungdomsakademi.  Vi har oppdatert tabellene for U19 og U17 i en noe skuffende sesong.  Det kan også gjenspeiles i at kun en spiller greide å ta spranget opp til Melwood og førstelagstroppen, nemlig midtstopperen Zak Whitbread, mens syv unggutter nylig fikk beskjed om at de må se seg om etter en ny klubb.  Det gror imidlertid godt litt lenger ned i systemet, og allerede neste år er det grunn til å forvente at Steve Heighway & Co kan vise til bedre resultater med sine unggutter.