Foy får skryt – Pongolle scoret

Skotske Robbie Foy får skryt etter U-19 lagets seier i går. Sinama-Pongolle scoret og Le Havre fortsetter klatringen.

Som vi skrev på disse tidene i går ble det en bra dag for akademilagene. U19 og U17 vant henholdsvis 3-1 og 3-0 mot Sheffield Wednesday og Derby. Det betyr at U19 fortsatt har en sjanse til playoff plass etter en sesong hvor prestasjonene har variert veldig. Wednesday tok ledelsen etter målløst ved pause. Jason Massie utlignet dermed med et lavt skudd fra 16-17 meter, før Steven Gillespie gikk forbi to forsvarsspillere og sendte hjemmelaget i fortjent ledelse. Mark Smyth avluttet med en fulltreffer på hel volley.

Etter kampen roste U-19 manager, John Owens, skotten Robbie Foy for en ny god kamp. Liverpool.no blir ikke overrasket dersom den tidligere Celtic-spilleren blir den neste som blir forfremmet til Melwood. Den skotske ungdomslandslagsspilleren er en teknisk god spiller med britisk temperament, som har fått spille en del på reservelaget denne sesongen.

 

Chris McGrath (18), sønnen til Paul, vil etter det vi erfarer ikke få ny kontrakt i Liverpool når oppholdet på Akademiet er over. Nylig prøvespilte McGrath junior på Lilleshall sammen med 96 andre Premier League unggutter. Formålet var å vise seg frem for andre klubber.

 

Florent Sinama-Pongolle (bildet) hjalp Le Havre til en 2-0 seier over Basita i gårsdagens ligarunde i Frankrike. Le Tallec spilte ikke kampen, mens Diarra satt på benken. Le Havre fortsetter dermed klatringen på tabellen er har nå kommet seg godt over nedrykningsstreken. Grégory Vignal spilte for Bastia, mens Dioméde var i aksjon for nedrykkstruede Ajaccia.