Fri for Didi og Sami

Åtte røde igjen i aksjon i morgen. Uavgjort for Diouf og Senegal. Hamann, Hyypiä og afrikanerne har spillerfri. Reservelaget spiller i kveld.

Det er i morgen klart for en ny runde med kamper i EM-kvalifiseringen, og hvor det er ventet at åtte fra Liverpool vil være i aksjon.  Emile Heskey blir trolig startklar for England i den svært viktige hjemmekampen mot Tyrkia i gruppe 7, og hvor Michael Owen og Steven Gerrard ellers er bankere på laget.  Danny Murphy er en av dem som kjemper om den usikre plassen på midtbanens venstreflanke.  John Arne Riise er tilbake i trening igjen om spiller for Norge mot Luxembourg, mens Jerzy Dudek står for Polen og vil trolig få en rolig dag hjemme mot San Marino.  Tsjekkia vil prøve å styrke sine muligheter ytterligere etter at man i helgen imponerte med 1-1 i Nederland da man tar i mot outsideren Østerrike.  Vladimir Smicer og Milan Baros gjorde en positiv figur i Rotterdam og kan begge bli et startvalg.  For kampprogram med tidspunkter og oversikt over hvor kampene sendes, sjekk vår ajourførte TV-Guide.

Uavgjort for Senegal

Med El-Hadji Diouf i spissen spilte Senegal 0-0 borte mot Gambia på søndag i African Nations Cup.  Etter det vi tror var Salif Diao også med i startoppstillingen.  Senegal er stor favoritt i en gruppe som også omhandler Lesotho, og møter Gambia i ren gruppefinale tidlig i juni.  El-Hadji vil få vite i løpet av dagen om han er blitt kåret til Årets Spiller i Afrika for andre året på rad.

Spillefri for Didi og Sami

To spillere som allerede er på vei tilbake til Merseyside er Dietmar Hamann og Sami Hyypiä, ettersom Tyskland og Finland ikke har noen kamper i denne midtuka.  Våre afrikanske representanter spiller heller ikke flere kamper før Liverpool møter Manchester United på Old Trafford på lørdag formiddag.  Det blir altså liten tid til restutisjon for våre landslagsspillere, men motstanderen fra Manchester vil være i en lignende situasjon.

Reservene spiller borte mot WBA

Til tross for landslagsspill er det ventet at Hugh McAuley kan stable på bena et bra lag når man i kveld tar turen til The Midlands.  Patrik Berger, Igor Biscan og Bruno Cheyrou vil prøve å sikre seg en benkplass til kampen mot United, og Neil Mellor vil gjerne også ytterligere styrke sin scoringstatistikk som viser 17 mål på reservelaget så langt i sesongen.  Neil scoret for øvrig to ganger da man i høst vant hjemmekampen mot WBA med 3-1, for øvrig i en kamp hvor El-Hadji Diouf først gjorde mål og siden ble utvist.  Liverpool kjemper i toppen av tabellen, mens West Brom er på den nedre halvdelen.  Vi vil ha en mann på kampen, og regner med å kunne legge ut sluttrapport ca. kl 22.30 i kveld.