Gérard Houllier: - Vi fortsetter som før

Liverpool ønsker å fortsette sin offensive fotball. Få store overraskelser i UEFA-Cupen. Østeuropeisk eller nordisk i 2.runde? Reservelagskamp i kveld.

Gérard takket The Kop

En fornøyd Gérard Houllier kalte 3-0 seieren mot Olimpija Ljubljana for en ”vidunderlig kveld med fotball”.  Med den nyutnevnte kapteien Steven Gerrard som anker benyttet Houllier igjen de tre kreative spillerne Kewell, Diouf og Smicer på samme midtbane.  I tillegg var stortalentet Anthony Le Tallec plassert i en rolle bak toppspissen Emile Heskey.  Manageren mente at hans lag både hadde vært fokusert og vist topp innstilling, samtidig som de spilte mye fin fotball.  Gérard understreket også at man for øyeblikket mangler spillere som Owen, Baros, Carragher, Hamann og Murphy, et femkløver som alle trolig ville være med i en startellver basert på forrige sesong.  Han berømmet også et så godt som fullsatt Anfield, som hadde vist å sette pris på seieren.  Til tross for nylige ligatap mot Charlton og Arsenal har manageren ingen planer om å dempe den offensive satsningen som de røde har stått for i de siste kampene:  - Vi ønsker å fortsette på samme måte som tidligere.

 

Favorittene fortsatt med

Kun fire kamper i kveld gjenstår av UEFA-Cupens 1.runde.  De store kanonene som Barcelona, Valencia, Roma, Parma og Borussia Dotmund gikk alle greit videre i går.  Liverpool fikk følge av de engelske lagene Newcastle og Manchester City, mens Blackburn og Southampton røk ut.  Tyskland hadde heller ingen god dag ettersom både Hertha Berlin og Hamburger SV gikk på tap.

Trekningen av UEFA-Cupens  2.runde kl 12.00 i morgen vil bestå av 24 seedede og 24 useedede lag.  Liverpool er for øyeblikket ranket som nr.3 av UEFA blant lagene som er igjen i denne turneringen, og blant de 24 klubbene de kan møte vil det være mange fra østeuropa.  Vålerenga og Molde er også lag man kan møte, mens Rosenborg er i samme pott som de røde.  Av øvrige nordiske lag vil FC København være blant de useedede, noe også Brøndby vil være om de går videre i kveldens kamp mot Viktoria Zizkov.

 

Reservene møter Man.Utd

Liverpool spiller i kveld reservelagskamp mot Manchester United.  Det er ventet at Gérard Houllier vil benytte noen av de spillerne som var på benken i går.  Spillere som Chris Kirkland, Djimi Traore og John Welsh.  Kanskje også Florent Sinama-Pongolle, som fikk sin debut på førstelaget i går.  Avspark er kl 20.00, og vi vil følge kampen her på liverpool.no.