Gerrard: -Jeg blir på Anfield!

Gerrard i gang med kontraktsforhandlinger. Nye rykter om Boumsong. Liverpool på playstation. Smicer trolig klar til lørdag. UEFA-cupkamp på TV.

Gerrard i kontraksforhandlinger

Steven Gerrard røpte i dag at han er i samtaler med klubben om en ny langtidsavtale, og midtbanejuvelens uttaleleser levnet ingen tvil om at han kommer til å forlenge med Anfield-klubben: ”Forhandlingene er i gang og alt går etter planen. Jeg er sikker på at vi vil komme til enighet snart. Jeg kan ikke se for meg at det skal bli noen skjær i sjøen, og jeg er helt sikker på at jeg kommer til å skrive under. Jeg har alltid ønsket å bli værende, og det er også det som kommer til å skje.” 23-åringens entusiasme vil garantert glede manager Gérard Houllier, ettersom Stevie G er en av nøkkelspillerne han vil bygge laget sitt rundt. Tidligere denne sesongen meldte blant annet Chelsea sin interesse for Liverpools nummer 17, men nå har altså spillerens representanter startet forhandlinger på sin klients vegne, og Liverpool håper at en ny kontrakt vil binde ham til klubben i hvert fall til 2008.

 

Nye rykter om Boumsong

Vi skrev i går at en avtale med Auxerres landslagsstopper Jean-Alain Boumsong neppe vil se dagens lys før etter sesongslutt, men i dag skriver Daily Post at det kan bli aktuelt å leie spilleren siste halvdel av sesongen inntil han blir fri agent til sommeren. Boumsong selv innrømmer at han har snakket med Liverpool, men avkrefter at noen avtale har blitt inngått. Forsvarsproblemene i sesonginnledingen har bidratt til å sette fart på spekulasjonene om en snarlig overgang, men fortsatt er det nok mest sannsynlig at overgangen vil la vente på seg en stund til.

 

Liverpool lanserer eget dataspill

Et nytt spill for Playstation 2 og Xbox basert på Liverpool ble i går lansert, og Harry Kewell og John Arne Riise var blant de første som fikk prøve det nye leketøyet.  Australieren ble nummeret for stort da de to møttes til dyst, og til slutt endte kampen 2-0 i Kewells favør. Etterpå sa han følgende: ”Det er alle barns drøm å være med i et dataspill, og da jeg først så meg selv ble jeg veldig ivrig.  Jeg har ikke fått spilt det så mye ennå, men det ser veldig bra ut.” ”Vi liker å spille Playstation, så det er flott at klubben nå har sitt eget spill,”kunne Riise fortelle.

 

Vladi trolig klar mot Arsenal

Gérard Houllier kunne i dag fortelle at Vladimir Smicer, som måtte gå av banen med en kneskade på søndag, trolig blir klar igjen til det viktige møtet med Arsenal på lørdag: ”Skaden ser fin ut. Vi var litt bekymret for at det skulle bli en hevelse, men det ser ut til at han vil bli klar. Patrice Luzi fikk en liten hofteskade i går, men han vil også bli klar.” Stephan Henchoz og Djimi Traore er også klare etter skade, men Igor Biscans gode form gjør at de nok må kjempe for en plass på benken.

 

Liverpool – Olimpija på TV

Det er nå bekreftet at Liverpools returkamp i UEFA-cupen hjemme mot Olimpija Ljubljana bli vist direkte på Channel Five.