Gerrard klar for ny kontrakt

Steven Gerrard sier han trives på Anfield. Diouf og Diao klar for sluttspill. Boumsong uttaler seg før Confederation Cup. Liverpool vil ha Ronaldo? Trekning for U-19 EM.

Stevie G tror på ordning

Steven Gerrard og Michael Owen har begge kontrakter som kun har to år igjen å løpe.  Begge spillerne har imidlertid gitt signaler om at de forventer å undertegne forlengende avtaler om kort tid.  Stevie G har vært i utmerket form i det siste, og han sier at han ikke har noen planer om å forlate Liverpool:  ”Jeg har to år igjen av min kontrakt og jeg er sikker på at jeg vil undertegne en ny og bli i Liverpool.  Du kan aldri si aldri når det gjelder spill i utlandet, men jeg er fornøyd her.  Jeg trives med å spille på Anfield.

 

”Alle vet at når du har to år igjen av en avtale blir det et enten eller om du skal bryte opp eller bli.  Jeg vet at klubben ønsker å ha meg, og jeg ønsker dem.  Jeg er sikker på at det blir en ordning på dette.”

 

Diouf scoret igjen

El-Hadji Diouf scoret det første målet på straffespark da Senegal vant med 3-0 mot Lesotho i Dakar.  Det var det andre målet for El-Hadji på to kamper for Senegal.  Det betyr at Diouf og Salif Diao er klare for sluttspillet i African Nations Cup.  Det betyr samtidig at Liverpool kan risikere å være uten disse spillerne i opptil en måned fra midten av januar til midten av februar neste sesong.  Trekningen for det afrikanske mesterskapet blir foretatt 20.september.

 

Første turnering for Boumsong

Jean-Alain Boumsong gjentar at han har hatt kontakt med Liverpool og Marseilles i forbindelse med en overgang foran neste sesong.  Midtstopperen er med i den franske troppen som nå forbereder seg til Confederation Cup i Frankrike, og han er avslappet i forhold til den avgjørelse som vil bli foretatt en gang etter at turneringen er spilt:  ”Jeg bryr ikke hodet mitt med dette nå.  Hvis det ikke blir noen overgang vil jeg fortsatt trives med å spille i Auxerre.  Jeg har hatt kontakt med Marseilles og Liverpool, men det er ikke sikkert at jeg vil ende opp i en av de klubbene for det.”  Boumsong sier at han konsentrerer seg om de forestående kampene med landslaget, og at det vil bli nyttig å være med hva som er hans første turnering med Frankrike og hvor man spiller kamper annenhver dag.  Djibril Cissé, også sterkt linket til Liverpool, er i tillegg med i troppen.  Eurosport sender direkte fra Confederation Cup, som starter førstkommende onsdag.

 

Liverpool sjekker ung portugiser

Rapporter i dagens engelske aviser sier at Liverpools assisterende manager Phil Thompson har vært og sett på Christiano Ronaldo.  Ronaldo imponerte stort da Portugal denne uka vant 3-0 mot England i U-20 turneringen i Toulon.  Den høyreiste teknikeren kan spille både på flankene og i midten, og 18-åringen er regnet som en av Europas mest lovende spillere for øyeblikket.  Han kan forøvrig ses på Eurosport kl 20.00 i kveld, da Argentina møter Portugal i Toulon.

 

England møter Frankrike og Tsjekkia

Trekningen for U-19 EM i Liechtenstein 16-26.juli er foretatt.  England har kommet i gruppe med Frankrike, Tsjekkia og Østerrike.  John Welsh er forventet å være med i den engelske troppen.