Gerrard signerer til uken!

Kaptein Steven Gerrards nye avtale med klubben mangler nå kun signaturen. Midtbanespilleren signerer trolig kontakten i løpet av kommende uke.

Som første norske nettsted kan liverpool.no bekrefte sitater fra Steven Gerrard om at midtbanespilleren nå endelig er klar til å forlenge sin avtale med klubben. Det er for så vidt ingen nyhet at partene har vært i forhandlinger i høst og at utsiktene for at han blir er gode. Spilleren selv har tidligere bekreftet at han ønsker å bli på Anfield og at det kun er snakk om å bli enige om de viktigste punktene.

 

I løpet av helgen vil det bli offentliggjort sitater fra Steven Gerrard i den lokale pressen på Merseyside hvor spilleren uttaler at kontrakten endelig er i boks. Det eneste som mangler er Stevens signatur. Han blir imidlertid sitert på at underskriften trolig blir klar i løpet av kommende uke. Liverpools kaptein avslører også at lengden på kontrakten er fire år.

 

Dette er selvsagt gode nyheter forut for morgendagens viktige kamp. Det har foreløpig ikke blitt sagt eller skrevet noe mer konkret om situasjonen til Michael Owen. Han har i likhet med Gerrard også kun halvannen år igjen av kontrakten sin. Nå som klubben er ferd med forhandlingene med Gerrard kan all fokus rettes mot situasjonen til toppscoreren vår.