Gerrard-signering nært forestående

Steven Gerrard avslører i kveld at han skriver under en ny langtidskontrakt med Liverpool om svært kort tid. Kapteinen gleder seg også over at Hamann er tilbake i trening. Nye Murphy-hint fra Houllier.

Gerrard veldig nær ny kontrakt

 

Ifølge nettstedet til Sky Sports skal nå Liverpool-kaptein Steven Gerrard være veldig nær å skrive under en ny langtidskontrakt med de røde. De siterer i ettermiddag den ferske kapteinen på at det kun er ”ekstremt” kort tid igjen før han signerer den nye kontrakten, som vil binde han til Anfield for flere år framover. Gerrard avslører også at han aldri vurderte å forlate klubben i forbindelse med at hans nåværende kontrakt går mot slutten.

 

Midtbanestjernen har ligget i kontraktsforhandlinger med moderklubben de siste ukene, og det ser altså nå ut til å ligge i kortene at en signering av kontrakten er nært forestående. En optimistisk Gerrard uttaler i ettermiddag at han føler at han kan fullbyrde alle sine ambisjoner som spiller med Liverpool.

 

”Jeg ville ikke signere en langtidskontrakt dersom jeg ikke følte at vi har evnen og stallen til å kjempe om de viktigste troféene. Jeg ønsker å vinne seriemesterskapet og Champions League med Liverpool”, erklærer Huyton-gutten.

 

”Jeg er en ekte Liverpool-gutt, og jeg ønsker ikke å forlate klubben. Jeg ønsker å hjelpe denne klubben til å bli suksessfull igjen, og det er min ambisjon å være her og spille en viktig rolle når så skjer”, sier han.

 

I sommer ble Gerrard linket til Chelsea, men det var aldri en valgmulighet for den unge kapteinen.

 

”Når jeg plukket opp avisen og leste om de nye spillerne Chelsea kjøpte i sommer, husker jeg at jeg undret meg på hvordan de skulle greie å holde alle motiverte og fornøyde. Hvem vil holde ut med ikke å få spille de store kampene? Jeg ville i alle fall ikke ha vært fornøyd med å spille en kamp, for deretter å bli skjøvet helt ut av troppen i den neste. Jeg er sikker på at dersom Chelsea-spillerne er ærlige, vil de si at de hater den situasjonen. Jeg elsker å holde meg i form og prøve å forbedre meg for hver eneste kamp, og dersom jeg skulle spille to kamper for så å stå over de to neste, så ville jeg ikke trives med det. Jeg tviler på at jeg kunne opprettholde den nødvendige stabiliteten under slike tilstander.”

 

Gerrard gleder seg til å ha Didi tilbake

 

Som vi nevnte tidligere i ettermiddag er Dietmar Hamann tilbake i trening igjen, og aktuell til torsdagens reservelagskamp mot Birmingham. Kaptein Steven Gerrard, som i den senere tid har fylt Hamanns rolle som anker på midtbanen, gleder seg over at hans midtbanepartner nå er tilbake i trening.

 

”Det blir godt å få han tilbake på laget. Didi har vært sårt savnet, og jeg føler han er en viktig og innflytelsesrik spiller for oss. Jeg mener at balansen på midtbanen blir riktigere når Didi spiller. Vi har som sagt savnet han, og han er brilliant i ankerrollen for oss”, sier kapteinen.

 

Flere Murphy-hint fra Houllier

 

Som vi antydet i ettermiddag kan Danny Murphy bli mannen som erstatter skadete Vladimir Smicer i onsdagens ligacupkamp mot Blackburn, og Gerard Houllier har i ettermiddag sluppet ytterligere hint om at Murphy blir å finne i startoppstillingen på Ewood Park. Til Liverpools offisielle nettsted sier Houllier nemlig følgende nå i ettermiddag:

 

”Jeg var henrykt over Dannys innhopp mot Leeds. Så snart han kom på banen viste han at han var tilbake i form. Med tanke på at han ikke har spilt mye fotball de siste ukene, spilte han meget bra. Han har ikke vært tilgjengelig for oss siden vi reiste til Slovenia i midten av september, og det er virkelig gode nyheter for oss å ha han tilbake. Er det noe vi trenger, så er det en skadefri Danny Murphy i form.”

 

”Begge våre innbyttere mot Leeds spilte bra. Jeg synes min avgjørelse om å hvile Michael og sette innpå Florent også slo heldig ut. Noen ganger føler du at du har vært dyktig med dine bytter, andre ganger ikke. I helgen følte jeg at jeg var dyktig med hvem jeg valgte som erstattere for Michael og Vladimir.”

 

”Florent kan bli like rask som Michael, og han ser ut til å heve seg opp på et nytt nivå allerede nå. Når du utvikler deg, gjør du dette trinnvis, og nå har Florent tatt et nytt steg på nivå-stigen. Jeg er veldig godt fornøyd med den jobben som Ian Rush har utført med å utvikle Florent. Han er en dyktig læremester”, slår Houllier fast.

 

Houllier var for øvrig tilstede på the North West's Sportswriters Awards søndag kveld, der han på Liverpool FC’s vegner mottok en utmerkelse for å ha gått til topps i Worthington Cup sist sesong, samt for Treble-triumfen i 2001.