Gerrard skadet da Fowler ødela seiersfesten

Steven Gerrard blir vurdert som tvilsom til neste kamp mot Yeovil med en lårskade. Kevin Keegan berømmet Robbie Fowler i en kamp som Liverpool nesten snudde.

Liverpool var heldige som bare lå under med 0-1 ved pause på City of Manchester Stadium, men en god 2.omgang og scoringer fra Vladimir Smicer og Dietmar Hamann gjorde at You’ll Never Walk Alone runget utover banen da dommeren så på klokka.  Med kampens siste spark scoret imidlertid den tidligere røde Robbie Fowler og sørget for at scouserne satte seiersangen i halsen.

Totalt sett var det kanskje ikke noe å si på et uavgjort resultat, men Gérard Houllier vil likevel se tilbake på denne kampen med en bismak i munnen.  Den blir ikke bedre av tanken på at kapteinen Steven Gerrard måtte forlate banen etter en snau time med skade.  Houllier håper imidlertid at Steven ikke vil tilhøre klubbens velfylte skadeliste særlig lenge:  - Det er en lårskade som Steven har.  Han følte det ved starten av kampen og det var ikke verdt å ta risken med å beholde ham på banen.  Jeg vil si at Steven er tvilsom til kampen mot Yeovil, men han pleier å bli fort frisk så vi får bare vente å se.

Jon Otsemobor forlot banen etter kun 27 minutter med hva som tilsynlatende var en ankelskade.  Det har ikke kommet noen flere opplysninger om dette.

Robbie Fowler vil naturlig nok stjele overskriftene etter at den tidligere toppscoreren på Anfield kunne utligne med det første målet mot sin gamle klubb i sluttsekundet.  Manager Kevin Keegan berømmet sin angriper etter kampen, og mente at man hadde fortjent det ene poenget:  - Mange har kritisert Robbie Fowler etter at vi kjøpte ham, men de har ignorert hans manglende fysiske form.  Han var satt langt tilbake på det tidspunktet da han kom hit, men ekstra trening før sesongen begynner å gi underverker.  Du kan miste selvtillit og fysikk, men hvis du er en avslutter i verdensklasse så mister du aldri det.  Vi kjørte helt over Liverpool i første omgang, men det synes som om vi for øyeblikket er nødt til å ha to måls overvekt for å være i stand til å avgjøre kamper.