Gerrard vil forlenge kontrakten

Steven Gerrard snakker om Thailand og kontraktforlengelse.

Gerrard vil forlenge

Steven Gerrard skal være ønsket av Chelsea og billionæreier Roman Abramovich, men fra sin base i Bangkok snakker midtbanejuvelen om sitt ønske om å forlenge den nåværende kontrakten på Anfield. 23-åringen sier det er kun snakk om tid før han skriver under på en ny kontrakt. "Jeg er glad over å være i Liverpool og klubben er fornøyd med meg. Jeg er klar for å binde meg til klubben også i framtida og jeg er sikker på at det skjer", sier Gerrard i et intervju med liverpoolfc.tv i dag. "Jeg har spilt for Liverpool i hele min karriere og aldri tenkt på å spille for noen annen. Alt jeg ønsker er å konsentrere meg om denne klubben", påpeker Gerrard.

Godt mottatt i Thailand

Det har gått rykter om at Chelsea var villige til å legge £50M på bordet for Gerrard, men dette har raskt blitt tilbakevist av spilleren selv og LFC. Hovedpersonen selv er mest opptatt av at han ikke får ta revansje på londonlaget i første serierunde. Utvisningen på Stamford Bridge før sommeren gjør at han må stå over oppgjøret. "Jeg må innrømme at det er kvalmt å ikke få spille i den kampen. Dessverre tok jeg nok ut litt av frustrasjonen ved å misse Champions League plassen ut da jeg ble utvist. Skuffelsen min var så stor at den vistes for alle", forteller stjernespilleren som har blitt mottatt som en helt sammen med resten av laget i Thailand. "Mottakelsen har vært fantastisk. Det var litt av sjokk for meg som ikke var med da pre-season ble lagt hit for to år siden, men gutta fortalte meg hvor bra det var", sier Gerrard.

Tidligere i sommer gjorde SARS-faren i Østen at det var usikkert om laget i det hele tatt skulle dra på den planlagte turen. Dette har ikke bydd på problemer for laget, forteller Stevie G: "Alle spillerne er fornøyd med situasjonen her. Klubbdoktoren fortalte oss at vi var helt trygge og at det ikke ville bli problemer. Det er en tur vi har sett fram til og nå er jeg glad vi er her for å spille fotball for supporterne; det åpner øynene dine litt når du ser hvor mye Liverpool betyr for dem", avslutter Steven Gerrard.