GH: -Ingenting avgjøres lørdag!

Houllier tilbakeviser påstandene om at Arsenal-kampen blir avgjørende. Nye rykter om Boumsong. Biscan i landslagstroppen. Collymore mot comeback?

Houllier tilbakeviser påstander

Gérard Houllier ga i dag klar beskjed om at han ikke ser på lørdagens kamp mot Arsenal som et være eller ikke være for Liverpools tittelambisjoner denne sesongen. De røde er allerede seks poeng bak gutta fra Highbury, og med tap på lørdag vil avstanden øke til ni. Likevel insisterer Houllier på at uttalelsene om at denne kampen blir avgjørende for klubbens videre skjebne var tatt ut av sammenheng i media: ”Mine kommentarer etter Charlton-kampen var tatt fullstendig ut av sammenheng. Ligagullet deles ikke ut i september eller oktober. Det jeg sa var at dette ville bli en utrolig viktig kamp for oss – ikke at resultat ville bli avgjørende for kampen om ligamesterskapet.”

 

Boumsong neppe klar før sesongslutt

Auxerres Jean-Alain Boumsong fortsetter å bli linket til en snarlig overgang til Liverpool, men det meste tyder likevel på at man vil vente til sommeren når forsvarsspilleren er Bosman-spiller. Hvis man likevel skulle bestemme seg for å hente ham inn når transfervinduet åpner i januar, vil en sum på ca 500,00 pund være sannsynlig. Auxerres trener Guy Roux har også uttalt at han ønsker å beholde landslagsspilleren ut sesongen.

 

Biscan inn i varmen hos Kroatia

Igor Biscan, som har fått en ny vår i Liverpool-trøya, har nå også blitt tatt inn i varmen igjen i Kroatias landslagstropp. Biscan har ikke blitt vurdert for landslaget på lang tid, men hans gode sesongstart i England har ført til at landslagssjef Otto Baric har tatt ham med i troppen som møter Bulgaria i EM-kvalik i Zagreb 11. oktober. Kroatia må slå Bulgaria i denne kampen for å oppnå en en play-off plass og dermed holde liv i drømmen om neste års sluttspill i Portugal.

 

Comeback for ”Stan The Man”?

Tidligere Liverpool-spiller og urokråke Stan Collymore innrømmer i dag at han vurderer å vende tilbake til profesjonell fotball. ”Stan The Man” la inn årene i en alder av bare 30 år, men er fri til å spille igjen i januar etter å ha sonet sin 15-måneders karantene påført av UEFA for kontraktsbrudd med sin siste klubb Real Oviedo. Collymore sier at tanken på å spille igjen er spennende og at flere klubber har vist sin interesse: ”Det faktum at klubber har kontaktet meg har virkelig økt appetitten min. Da jeg sa jeg ville legge opp, så hadde jeg ingen planer om å vende tilbake. Dersom noen imidlertid skulle vise interesse for meg i framtida, så var det noe jeg ville vurdere når det ble aktuelt. Alt avhenger av om tilbudet er det rette for begge parter. Det er ikke snakk om penger i mitt tilfelle – kun fotball. Jeg har savnet spillet, som har vært en viktig del av livet mitt siden jeg var åtte år gammel. Likevel har det også vært godt å være utenfor rampelyset en stund. Presset man kommer under kan bli veldig tøft. Jeg savner spillet, men ikke det andre.”