God spurt reddet U19

To mål på overtid reddet seier for U19. U17 vant også mot Sheffield U. Mer problemer for David Mannix.

Liverpools eldste lag på akademiet forbedret håpet om at man fortsatt kan greie å vinne en jevn avdeling, og dermed sikre seg en plass i det nasjonale play-off, da man slo Sheffield United med 4-2 på hjemmebane.  Seieren satt imidlertid langt inne.

Mark Smyth kan de røde ledelsen på en pen heading etter at David Raven hadde lagt inn, før gjestene utlignet rett før pause.  Steven Gillespie ga elevene til John Owens igjen ledelsen i 2.omgang, da han utnyttet et glimrende fremspill fra Darren Potter.  Igjen greide imidlertid Sheffield United å skape balanse helt mot slutten av omgangen.

Vertene ga imidlertid opp og på overtid skaffet man seg en corner.  Midtstopperen Zak Whitbread kom høyest av alle og headet inn hjørnesparket fra Mark Peers (bildet).  Minuttet senere var Peers på ferde igjen da han dro i gang en kontring.  Robbie Foy satte prikken over i’en da den lille skotten elegant rundet keeper og satte ballen i det tomme målet.

U17 vant sin kamp 2-0 mot samme motstander.  Tom Jebb og Karl Noon scoret målene, begge etter pause.

Rapporter sier nå at stortalentet David Mannix har fått ytterligere problemer med sin kneskade og at midtbanespilleren tidligst vil bli spilleklar til jul.  17-åringen er engelsk landslagsspiller og regnes som en av de desidert mest lovende på akademiet.  Det er bare å krysse fingrene for at de siste tilbakeslaget ikke vil ødelegge for mye for den elegante spilleren.