Hamann ute til november!

”Didi” har slått opp legg/ankelskaden under hjemreisen fra Østen. Han forventes ikke tilbake før november.

Som vi siterte fra Liverpool Daily Post i formiddagsnyhetene i går, trodde Dietmar Hamann at han var kvitt skaden etter operasjonen som ble gjennomført etter sesongslutt. Han slet omtrent hele forrige sesong med smerter grunnet opphopning av kalsium på leggen, rett over ankelen. Nå viser det seg imidlertid at Hamann blir ute av spill fram til november. Problemet blusset opp på nytt etter hjemkomsten fra Fjerne Østen mandag, og i går kveld la han seg igjen under kniven i Tyskland.

Dette er virkelig en stor nedtur for Gerard Houllier & Co. Hamann er en svært viktig brikke i ankerrollen på midtbanen og de røde slet forferdelig med å sikre seg tre poeng uten tyskeren sist sesong. Av de åtte ligakampene han var borte, gikk man seirende av banen kun en gang, mot Southampton borte (1-5-2). En av disse var i den avgjørende kampen om Champions League-spill på Stamford Bridge.

"Dette er et tilbakeslag for spilleren og klubben. Ting som dette viser hvor viktig det er å ha en stor stall," kommenterer Houllier.