Heggem legger opp?

Vegard Heggem skal gjennom en siste legetest før det avgjøres om han må legge opp. Nei til Jones Manuell Gutierrez.

Heggems kontrakt på Anfield går som kjent ut til sommeren, og nordmannen har for lengst begynte å tenke på hva han skal gjøre etter han har kjørt ut av porten på Melwood for siste gang. Ideelt sett ønsker han å få karrieren sin på jul igjen, og fortsette å spille fotball. Men til dagens Echo innrømmer Vegard at han kanskje må legge støvlene på hylla. De tre siste årene har han vært forfulgt av skader. Han avventer nå resultatene fra en siste legetest – og er mentalt innstilt på at det kan bli dårlige nyheter. – Det er ikke tatt noen avgjørelse om å legge opp, sier Heggem til lokalavisen. - Fortsett gjenstår det å se hvorvidt jeg kan fortsette å spille fotball på toppnivå. Jeg håper fortsatt i det lengste.

Houllier har altså valgt å ikke fornye avtalen med høyrebacken. Ikke overraskende med tanke på at han spilte sin siste kamp i den røde trøya 15. oktober 2000. – Jeg synes synd på han, uttaler manageren. – Han var mitt første kjøp som sjef sammen med Roy Evans. Vegard hadde potensial til å nå langt - og er i tillegg en veldig hyggelig person.

 

Liverpool har bestemt seg for ikke å legge inn bud på argentineren Jonas Manuell Gutierrez. 20-åringen har trent med klubben den siste tiden.