Hektisk uke for juniorene

Både serie og cup på programmet for juniorene. Diouf og Diao med i Senegals tropp. Liverpool-Steua direkte på FIVE.

Liverpools U19-lag har et hektisk program den kommende uka med seriekamp mot Manchester United på lørdag og cupkamp mot Gillingham på onsdag. Begge kampene blir sett på som like viktige, og laget som spiller mot Gillingham vil sannsynligvis få prøve seg i en testkamp tidligere i uka. Trener John Owens og hans gutter trenger sårt en seier etter å spilt uavgjort i hele sju av de første 11 kampene. ”Vi kommer ikke til å bruke de samme spillerne i de to kampene fordi det vil bli for tøft for de yngste, og de som er for gamle for å delta i juniorcupen ville ikke fått spilt i det hele tatt. Etter at både U17 og førstelaget spilte mot United forrige helg, er det nå vår tur å møte en våre største rivaler,” sa Owens. I juniorcupen er kun spillere som er født på eller etter 1. september 1985 tigjengelige for spill. Det betyr at spillere som for eksempel David Raven (bildet), Steven Gillespie og Chris Butler er uaktuell til kampen mot Gillingham på onsdag.

 

Samtidig vil Dave Shannon og hans U17-lag gjøre det de kan for å komme tilbake på vinnersporet mot nabo Everton. Kampen på akademiet i Kirkby er en av sesongens høydepunkter for de yngste juniorene. ”Alle gleder seg til å spille mot Everton. Det er en gyllen mulighet for begge lag til å spille mot erkerivalen og til å vise fram sitt talent,” sa Shannon.

 

Diouf og Diao for Senegal i morgen

El-Hadji Diouf og Salif Diao er med i Senegals landslagstropp som møter Elfenbenskysten i Dakar til privatkamp i morgen. Ellers er det verdt å merke seg at den forestående African Nations Cup, som starter i slutten av januar, kan føre til at våre to senegalesere vil miste inntil sju klubbkamper, fra og med 4. runde i FA-cupen til og og med hjemmekampen mot Portsmouth 21. februar, avhengig av hvor langt Senegal kommer i turneringen.

 

Liverpool-Steua direkte på FIVE

Det er nå klart at returoppgjøret mellom Liverpool og Steua Bucurest på Anfield den 27. november vises live på FIVE fra klokka 20:45, mens TV3 viser den i opptak fra klokka 21:30.