Hele LFC v Steaua på TV3

Torsdagens kamp sendes i opptak på TV3. Michael Owen ser fram til ”comeback” for Didi Hamann. Jean-Alain Boumsong på ukens lag. Ingen jobb for Stan the man.

UEFA-Cup på norsk fjernsyn

TV3 bekrefter i dag overfor liverpool.no at man sender hele kampen Liverpool v Steaua Bucuresti i opptak førstkommende torsdag.  Det var tidligere antydet at kanalen ville vurdere å komme inn direkte etter at ”Casino” var ferdig, men man har isteden valgt å sende 90 minutter i sin helhet ”on tape”.  Vi antar da at også ekstraomganger og straffespark vil bli vist dersom dette skulle være aktuelt.  Sendestart er kl 21.30.

 

- Didi et stort tap

Michael Owen gjentar det mange supportere har følt denne sesongen, nemlig at savnet av en skadet Dietmar Hamann har vært dypt og inderlig.  Et mer offensivt rødt lag har lekket bakover, og da man holdt buret rent mot Middlesbrough sist lørdag var det første gangen siden august at man ikke hadde sluppet inn mål i ligakamper.  Owen er en av dem som tror at tyskeren vil skape mer balanse i sin defensive rolle på midtbanen:  - Didi har vært et stort tap for oss denne sesongen.  Jeg tror ikke det er mange i verden som er bedre i ankerrollen enn ham.  Jeg ser fram til at han er i form og tilbake i laget igjen.  Han er en svært viktig spiller for oss.”  Liverpools toppscorer sier at han også savner innflytelsen til Jamie Carragher, ikke minst i garderoben, og at det vil være en god dag når Carra er tilbake igjen.

 

Boumsong i form

Jean-Alain Boumsong er tatt ut på ukens lag i Frankrike, av avisen L’Equipe.  Boumsong danner der midtstopperpar med klubbkollega Phillipe Mexes.  Auxerre har rykket opp på 6.plass i fransk toppdivisjon etter helgens 2-0 seier over Metz.  Boumsong er sterkt linket til en kommende overgang til Liverpool.

 

Nei til Collymore

Stan Collymore ønsket å overta som manager for Southend i engelsk 3.divisjon, men Liverpools tidligere angriper fikk ikke jobben.  Den kontroversielle ”Stan the man” ble vurdert som for uerfaren og en for stor risk å ta av daglig leder i Southend, Ron Martin.