Henchoz risikerer tre kamper

Skulle Stephane Henchoz ble funnet skyldig i ”spytte-episoden” kan han bli suspendert i tre kamper. Manchester United blir motstanderen i Cardiff 2.mars.

Slik vi skrev i går vil FA vurdere å studere videobevis angående beskyldningene til Sheffeld United manager Neil Warnock om at Stephane Henchoz spyttet etter ham like etter kampslutt under kampen på Anfield sist tirsdag.  Dette vil imidlertid først kunne skje etter at man gjennom dommerens rapport kan dokumentere at kamplederen selv ikke så hendelsen.

Dersom sveitseren blir funnet skyldig i en paragraf som omhandler "truende oppførsel og nedverdigende og grov språkbruk" risikerer han å bli utestengt i tre kamper.  Dersom Stephane blir funnet skyldig, men i mindre grad enn å ha vist truende oppførsel, vil det være snakk om en bot. 

Steven Gerrard har tidligere bedt om en personlig høring etter å ha blitt anklaget av fotballforbundet som følge av sin stempling på Gary Naysmith i kampen mot Everton, og står også i fare for en karantene som vil vare i tre kamper.

Manchester United slo Blackburn med 4-2 sammenlagt i den andre semifinalen av Worthington Cup.  United blir dermed Liverpools motstander finalen på Millennium Stadium i Cardiff søndag 2.mars.  Det blir samtidig en reprise av finalen i den samme turneringen for tyve år siden, da de helrøde i 1983 beseiret sin rival med 2-1.