Houllier avviser at Owen vil bort - igjen!

Gerard Houllier avviser helgens tabloid-spekulasjoner om Michael Owen, og bedyrer nok en gang at stjernespissen ønsker å bli på Anfield. Smicer definitivt ute mot Blackburn. Riley dømmer. Trekning på TV. Ledige plasser til Liverpool - Man Utd.

Houllier avviser Owen-rykter – nok en gang!

Etter de siste dagenes harde spekulasjoner rundt Michael Owens fremtid på Anfield i den engelske sladrepressen, har Gerard Houllier på nytt gått ut og avvist ryktene om at stjernespissen vil forlate klubben ved sesongslutt.

"Jeg har tatt en prat med Michael, og det stemmer ikke at han ønsker seg bort, slik enkelte medier har hevdet de siste dagene. Både Michael Owen og Steven Gerrard er viktige brikker for Liverpool Football Club, og begge ønsker å skrive nye kontrakter med oss, noe som selvfølgelig er gode nyheter. De er begge fortsatt unge spillere, som har sine beste år på fotballbanen foran seg", sier Houllier nå i ettermiddag.

Smicer spiller definitivt ikke mot Blackburn

Liverpool FC har i ettermiddag kommet med en endelig bekreftelse på at Vladimir Smicer er uaktuell til morgendagens Carling Cup kamp mot Blackburn på Ewood Park. Som vi antydet i går er akillesskaden han pådro seg mot Leeds såpass alvorlig at tsjekkeren var sjanseløs til å rekke ligacupmøtet med Souness & Co.

"Vladimir Smicer vil ikke være med i troppen som reiser til Blackburn i morgen", bekreftet manager Houllier nå i ettermiddag.

Det er som tidligere nevnt ventet at Danny Muprhy eller Anthony Le Tallec vil erstatte den skadde tsjekkeren i en kamp som Houllier beskriver som vanskelig.

"Det blir ikke enkelt på Ewood Park i morgen, spesielt fordi Blackburn har noe å hevne fra ligamøtet tidligere i høst, men mitt lag vil selvfølgelig gå ut for å vinne kampen."

Som vi skrev her på liverpool.no tidligere i dag kan faktisk begge spillerne som påførte Liverpool-duoen Jamie Carragher og Milan Baros benbrudd i kampen i september være tilbake i Rovers sin startoppstilling. Både Markus Babbel og Lucas Neill er i troppen, begge etter lengre avbrekk. Rovers har imidlertid tre spillere utilgjengelige: Andy Todd har spilt ligacupfotball for en annen klubb denne sesongen, og er derfor såkallt cup-tied, mens reservekeeper Alan Kelly har fått en finger ut av ledd. Spilleren som Souness nok vil savne mest er stopperen Craig Short, som ennå ikke er matchklar etter en kneskade.

Riley dommer på Ewood Park

Dommer på Ewood Park er Mike Riley fra West Yorkshire. En dommer som Liverpool mildest talt har hatt blandede erfaringer med de siste årene. Ikke minst vil nok fansen huske Riley for å vise ut Sami Hyypiä etter bare noen minutter av fjorårets match på Old Trafford. Siste kamp den godeste Riley dømte med Liverpool var imidlertid 3-0 seieren over Everton på Goodison Park nå i august. Riley har for øvrig også dømt Liverpool på Ewood Park tidligere, da lagene spilte 1-1 i november 2001 etter scoringer av Michael Owen og Matt Jansen.

Graeme Atkins fra West Yorkshire og Trevor Massey fra Chesire er linjemenn i morgen kveld. Dette er for øvrig tredje gang at Liverpool spiller på Ewood Park i ligacup-sammenheng.

Trekning umiddelbart etter kampen

Blackburn – Liverpool vil bli overført direkte både på Sky Sports i England og Viasat Sport her hjemme, og trekningen til 4.runde i Carling Cup vil finne sted live på Sky Sports umiddelbart etter at matchen er ferdigspilt i morgen kveld.

Ledige plasser til Liverpool – Manchester United!

Sabra Tours opplyser at de har noen ledige plasser til Liverpool - Manchester United, 7. - 10. november.

"Vi har noen få plasser igjen på opplegget til denne storkampen på Anfield. Vi kan tilby fine flytider samt 4* hotell i sentrum av Liverpool og kampbillett", sier Bård Thoresen i Sabra Tours.

Han kan kontaktes om priser og nøyaktig turopplegg. Mail: [email protected] Tlf: 24 14 94 46