Houllier glad for avansement

Houllier godt fornøyd med å være videre i UEFA-cupen, og mente publikum hadde fått servert festfotball. Kewell fornøyd med innsatsen. Gerrard om kapteinsvervet.

Houllier glad for avansement

 

Gerard Houllier var fornøyd med avansement til 2.runde av UEFA-cupen på bekostning av slovenske Olimpija Ljubljana i kveld, og sa seg også fornøyd med forestillingen de røde serverte.

 

”Vi startet bra, men det gikk en stund før vi fikk uttelling. Når vi først fikk 1-0 virket vi svært komfortable. Pasningsspillet og bevegelsene fungerte som de skal. Jeg synes også vi presterte en del god fotball etter pause,” uttalte Houllier etter kampen.

 

Franskmannen trakk spesielt fram Emile Heskey, som leverte en meget god forestilling i sin første klubbkamp etter landslags-bruduljene i Tyrkia.

 

”Folk var kanskje frustrerte over Emile i starten av kampen, fordi han brant noen sjanser. Men han kom stadig vekk til scoringssjanser med sitt oppofrende spill,  og han fikk også målet sitt til slutt. Et viktig mål for oss.”

 

En annen som imponerte Houllier var den ferske kapteinen, Steven Gerrard.

 

”Med tanke på den innsatsen han la ned for England i helga, og de kreftene det måtte ha kostet, var det flott av han å komme tilbake til klubbfotballen på denne måten. Jeg syntes han hadde en god kamp. Sami Hyypiä var en god kaptein for oss, og jeg vet at Steven Gerrard også vil bli en god kaptein. Han har modnet til nå, og det taler til hans fordel at han er engelsk. Jeg mener det er bedre å ha en engelsk kaptein på et engelsk lag”, avsluttet Houllier.

 

Kewell fornøyd med innsatsen

 

I likhet med sin manager var også Man of The Match, Harry Kewell, strålende fornøyd med avansement til neste runde i UEFA-cupen. Australieren leverte en svært god kamp, og satte kronen på verket med å lage 3-0 målet.

 

”Det er alltid kjekt å score. Olimpija kom antagelig hit kun for å forsvare seg, og satset utvilsomt på at et kontringsmål kunne gi dem avansement. Men vi tillot dem ikke mange kontringer, og jeg syntes vi opprettholdt presset gjennom hele kampen”, sa Kewell etter kampen.

 

”Deres keeper hadde igjen en meget god kamp, men vi stod på, og det løsnet skikkelig for oss etter at vi fikk det viktige første målet. Olimpija er et bra lag. Det viste de på sin hjemmebane. Men vår kvalitet gjorde sitt til at vi kom helskinnet fra det over to kamper, og nå ser vi fram til trekningen på fredag”, la han til.

 

Gerrard om kapteinsvervet

 

Steven Gerrard forteller at han ble svært overrasket da han tirsdag fikk vite av Gerard Houllier at han fra nå av var Liverpools klubbkaptein.

 

”Mange har sagt at jeg kom til å bli kaptein på Liverpool en dag, men jeg ventet ikke at det skulle skje så snart. Jeg er utrolig glad for den tilliten som er blitt meg til del”, forteller han.

 

Midtbanedynamoen er meget fornøyd med sin form for tiden, og han tror at det faktum at han nå er klubbens kaptein kan gi han ett ytterligere løft.

 

”Jeg er sikker på at jeg vil vokse som spiller med denne nye rollen. Jeg ser fram til å ta mer ansvar på banen, og jeg er også svært glad for at Sami Hyypiä tok det hele så fint”, sier den unge kapteinen.