Houllier gleder seg til United-kampen

Etter dagens fine seier i London, ser Gerard Houllier nå fram til å ta imot Manchester United på Anfield om en uke. Men han påpeker også at klubben har en viktig kamp i Romania på torsdag. Ingen protester fra Coleman.

Houllier gleder seg til United-kampen

 

Etter dagens sterke borteseier mot Fulham ser Gerard Houllier fram til å ta imot tittelforsvarerne Manchester United på Anfield om en uke.

 

”Det blir en viktig kamp for begge lag, og ikke minst for fansen. Men begge lag skal ut i midtukekamper, som også er viktige. De spiller i Champions League, og vi har en vanskelig bortekamp i UEFA-cupen på torsdag”, sier Houllier.

 

”Jeg vil si at vi per i dag ligger cirka 6 poeng bak skjema. Det er noen kamper – Tottenham hjemme, Charlton borte og kanskje også Arsenal hjemme – hvor vi kunne og skulle ha plukket noen ekstra poeng. Vi spilte bra i disse kampene, og vi vil fortsette med den offensive spillestilen fordi jeg tror det i lengden vil føre til at vi vinner flere kamper”, legger han til.

 

Ingen protester fra Coleman

 

Fulham-manager Chris Coleman hadde ingen innsigelser mot straffen som sikret Liverpool seieren på Loftus Road i dag. Ei heller det røde kortet til Louis Boa Morte.

 

”Resultatet var skuffende. Jeg følte at 1-1 ville ha vært et rettferdig resultat, og det så lenge ut til at vi skulle få et poeng. Men det var et soleklart straffespark. Zat er en god spiller, og han vil fort dra lærdom av den situasjonen. Når det gjelder utvisningen, så var det en forferdelig tackling av Luis. Jeg var glad for å se at spilleren deres var i stand til å reise seg igjen så vidt raskt”, sier Coleman.

 

For egen regning er vi fristet til å si: ”Souness – take note”.