Houllier med hyllest til ”the travelling Kop”

Houllier takker for støtten på Ewood Park i går kveld, og hyller fansen som fantastiske. Mellor må imponere ny manager. U-17 og U-19 i aksjon på lørdag. Bennett dømmer Fulham-kampen. Ny landskamp for Dudek.

Houllier hyller ”the travelling Kop”

 

Gerard Houllier har i dag kommet med en hyllest til Liverpool-fansen som tok turen til Ewood Park i går. Av de vel 16 000 tilskuerne var mer enn 7 500 Liverpool-supportere, og de visste å gi lyd fra seg.

 

”Praktisk talt halvparten av tilskuerne var Liverpool-supportere, og spillerne og jeg ønsker å takke dem for den fantastiske støtten de ga oss i går. Det var en kald kveld, men det stoppet ikke våre lydhøre fans. De inspirerte spillerne til en flott forestilling. De var med på å gjøre kvelden ekstra spesiell for alle”, skryter Houllier.
 

Mellor har fått ny manager

 

På Upton Park har Liverpools utlånte spiss Neil Mellor fått ny manager i Alan Pardew, og nå håper den unge angriperen å imponere sin nye sjef såpass at det vanker litt mer spilletid. Mellor kom først inn i ekstraomgangene da West Ham ble slått ut av ligacupen av Tottenham i går kveld, og innrømmer at han var skuffet over å ikke få starte kampen.

 

Så langt har Mellors opphold i London vært alt annet enn rosenrødt. Sist lørdag måtte han starte på benken igjen da Hammers spilte mot Cardiff. Pardew sendte etter hvert Neil på banen, men litt senere opplevde han ydmykelsen å bli byttet ut igjen.

 

”Jeg var veldig skuffet over å ikke få starte mot Tottenham, men manageren har flere gode spisser å velge mellom. Jeg må innrømme at jeg har vært litt sliten i det siste, og det har også manageren sagt til meg. Han har fortalt meg at jeg må finne tilbake til toppformen, og det er greit nok. Jeg må bare jobbe videre.”

 

Mellor mener at West Ham fortsatt er i en god posisjon til å rykke rett opp i Premier League igjen, og at laget som helhet er i ganske god form.

 

”Vi har spilt noen uavgjorte kamper i det siste. Vi plukker jevnt med poeng, og taper sjelden. Det er faktisk hele åtte kamper siden sist vi tapte i ligaen”, konstaterer han.

 

Men på det personlige plan kunne altså låneoppholdet fungert langt bedre for ”Boy Mellor” enn det har gjort så langt.

 

Bennett dømmer Fulham - Liverpool

Mannen som sendte Ørjan Berg av banen for angivelig å ha forsøkt å filme seg til straffespark mot Røde Stjerne på Lerkendal onsdag, Steve Bennett, skal dømme Fulham – Liverpool.

 

Kent-dommeren har dømt 6 kamper i Premier League i år. Han har blåst for 1 straffespark, og delt ut 21 gule og hele 4 røde kort. Han har også delt ut hele 6 røde kort på sine 8 siste kamper i det engelske ligasystemet totalt sett, så her har vi med en dommer som ikke nøler med å trekke det røde kortet opp av lommen å gjøre. Spesielt gjelder det ovenfor bortelaget. 3 av de 4 røde kortene han har vist i toppdivisjonen i år har nemlig blitt tildelt gjestene.

 

U-19 og U-17 kamper på lørdag

 

Begge Liverpools ungdomslag spiller bortekamper førstkommende lørdag. U-19 reiser til Crewe, og kampen der har avspark kl. 12.00 norsk tid.

 

U-17 møter Derby i Midlands, og avspark der er kl. 13.00 norsk tid.

 

Ny landskamp for Dudek?

 

Polen har avtalt å spille privatlandskamp mot Serbia & Montenegro den 16.november. Kampen blir spilt i den polske byen Plock. De to landene kom ikke til EM i Portugal, så kampen vil tjene som en test før kvalifiseringen til VM i 2006 starter. Jerzy Dudek er naturlig nok høyaktuell til denne kampen.